Tacâmuri pentru copii Beaba Silicone Pink 2-piese linguriță și furculiță roz din silicon

Detalii privind produsul

Tacâmurile pentru copii Beaba Silicon Pink nu vor putea lipsi din gospodăriile cu copii de la 4 luni. Setul de tacâmuri format din două bucăți este format dintr-un bol practic și o linguriță de trening 2nd age. Întregul set este confecționat din silicon rezistent, care nu se poate sparge, care este în același timp flexibil și BPA free, care nu pune în pericol sănătatea copiilor. Setul de tacâmuri într-o culoare frumoasă roz are forme ergonomice și facilitează procesul de hrănire și mai târziu mâncatul singur. Un avantaj imens este cu siguranță vasul împărțit în trei părți, care menține vasul ordonat.

Părinții vor fi, de asemenea, încântați de un suport practic, care împiedică mișcarea vasului pe masă. Nu trebuie să vă faceți griji pentru faptul că, copilașul dvs. va vârsa mâncarea fierbinte pe el sau se va murdări. Marginile rotunjite și înălțate asigură, de asemenea, siguranța alimentelor. Lingurița de silicon este concepută special pentru mâinile copiilor, la fel și mânerele în sine, care sunt  de asemenea rotunjite și nu irită gingiile sensibile ale copiilor. Întregul set Beaba poate fi spălat și în mașina de spălat vase.

Despre Beaba

Marca Beaba provine din Franța și din anul 1989 aduce în gospodăriile cu copii, vase revoluționare, de la aparate de gătit până la ochelari de soare. Designerii mărcii Beaba se asigură ca toate produsele lor să fie de cea mai înaltă calitate. Toate produsele pentru îngrijirea copiilor sunt inovatoare și totodată ușor de utilizat. Producătorul francez Beaba de la începutul carierii sale, a primit o serie de premii în urma unor jurizări profesionale dar și de la părinții mulțumiți și va aduce același sentiment, atât dumneavoastră cât și copiilor dumneavoastră.

Caracteristici

  • set de tacâmuri din 2 piese
  • vas și linguriță de culoare roz
  • pentru copilașii de la 4 luni
  • realizat din silicon de cea mai bună calitate
  • BPA free
  • design modern franțuzesc
Doprava nad 49€
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstă4 luni
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiunile ambalajului19*4*19 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate270 g
Culoarearoz
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...
Întrebări despre produs
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii