Tablă de învăţat pentru desenat magnetică Smoby cu două feţe, cu structură metalică, cu raft pentru depozitare şi cu 59 accesorii turcoaz-roşu

Detalii privind produsul

Tabla pentru desenat Smoby este o tablă magnetică cu două feţe pentru copii, cu o înălţime de 125 cm. Jucăria este fabricată din plastic de calitate şi rezistent, totuşi plăcut la atingere. Calitatea şi rezistenţa sa sunt dovedite de diferite certificate. Pe una dintre suprafeţe micuţul va putea desena cu cariocă, în timp ce pe cealaltă parte, care este o tablă clasică neagră, copilul va putea scrie cu cretă. Suprafeţele pe care micuţii au scris pot fi şterse simplu cu o lavetă sau cu un burete. Sub tabla pentru desenat se află un raft pentru accesorii, creioane, crete şi carioci, care, în acelaş timp, împiedică să cadă praful de cretă pe podea. Înălţimea tablei este reglabilă, prin urmare creşte împreună cu copilul dvs. Având în vedere că raftul pentru depozitare poate fi închis, nu trebuie să vă faceți griji că creioanele sau accesoriile vor dispărea, în plus şi efectuarea curăţeniei va fi mai simplă.

În pachet, pe lângă tabla magnetică, se află un set de litere magnetice, cariocă care poate fi ştearsă, un set de crete pentru desenat şi un burete. Tabla pentru desenat în culoare strălucitoare de albastru este decorată cu detalii roşii şi cu un motiv duios, datorită căruia este ideală mai ales băieţilor. Conţine în total 59 de bucăţi de accesorii, care asigură un desenat creativ, un scris şi un joc cu magneţi de lungă durată. În timpul jocului se dezvoltă fantezia şi abilităţile de desenat ale micuţilor. Cu această tablă putem economisi spaţiu, doarece construcţia sa metalică poate fi pliată cu uşurinţă într-o dimensiune mai mică. Datorită picioarelor anti-alunecare, tabla cu două feţe pentru copii este stabilă şi sigură.

Folosirea tablei de desenat pentru copii este recomandată de la vârsta de 3 ani. Tabla pentru desenat, destinată copiilor, este deosebit de utilă pentru dezvoltarea talentului artistic, a fanteziei şi a abilităţilor de desenat. Datorită numeroaselor accesorii, tabla va fi folosită cu mare plăcere de către preşcolari şi şcolari. Dimensiunile produsului sunt 63*63*125 cm. Dimensiunile suprafeţei magnetice sunt 45*48 cm, în timp ce dimensiunile suprafeţei pentru desenat sunt 54*51 cm. Înălţimea marginii inferioară a suprafeţei de desenat de la sol este de 75 cm. Compania franceză Smoby, producătorul de jucării şi accesorii, are mulţi ani de tradiţie care garantează că produsele sale respectă toate standardele europene de calitate, în timp ce sunt disponibile la un preţ redus. Marca Smoby este sinonima unei elaborări precise şi calităţii înalte care sunt în conformitate cu standardele stricte europene.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni63*63*125 cm
Inaltimea produsului125 cm
Dimensiunile ambalajului60*11*72 cm
Marimea suprafetei pentru desenat54*51 cm
MagneticDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate6,48 kg
Culoareaturcoaz
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...