Stand Bubble Shop Écoiffier cu legume, flori, cărucior de cumpărături şi cu 29 de accesorii de la 18 luni

Detalii privind produsul

Standul de legume cu flori Écoiffier Bubble Shop este o jucărie minunată pentru fiecare copilaș. care îmbracă cu plăcere rolul de vânzător mic. Produsul s-a fabricat din material de plastic de calitate și rezistent, care rezistă ani, pe lângă aceasta este foarte plăcut, neted la atingere. Standul pentru copii conține două nivele. Nivelul superior se folosește pentru vânzarea legumelor. Acesta s-a fabricat în formă de semicerc cu 4 compartimente, care vor împiedica căderea produselor. Printre oferte putem găsii roșii, ardei și multe altele, împreună 29 de accesorii. 

Imitațiile de alimente s-au fabricat într-un design precum cel real, formele lor sunt rotunjite. Elementul predominant al nivelului superior al standului de legume este vitrina mică minunată. Vitrina dispune de un acoperiș și stâlpi în care sunt așezate flori minunate. Pe suprafața stâlpilor este afișată lista de prețuri a produselor. Pe raftul inferior de, depozitare copilașul își va putea așeza jucăriile, dar aici și-a găsit loc și coșul roz, transparent de cumpărături, pe care copilașul îl va putea duce cu el dacă pornește la cumpărături sau la plimbare. Partea standului este căruciorul cu două roţi de cumpărături solid și stabil, care strălucește în culori proaspete. Roțile căruciorului rulează foarte ușor asigurând astfel mutarea ușoară a jucăriei. 

Întregul stand strălucește în combinația de culori vesele, proaspete portocaliu, roz și verde. Datorită acestuia poate fi decorul minunat al fiecărei camere de copil. Folosirea jucăriei este recomandată de la vârsta de 18 luni. Copilașul dumneavoastră își va putea chema cu îndrăzneală prietenii astfel că, până când unul îmbracă rolul de vânzător celălalt îmbracă rolul cumpărătorului. Cu aceasta li-i se dezvoltă copiilor sensibilitatea socială și abilitatea de comunicare. În timpul jocului nu numai că se vor distra, ci vor învăța și bazele matematicii. Dimensiunea standului de legume este de 52*33*65 cm. Producătorul franțuzesc Écoiffier este garanția calității înalte potrivite cu standardele europene, care dispune de tradiție de mulți ani  în domeniul fabricării jucăriilor.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni52*33*65 cm
Inaltimea produsului65 cm
Dimensiunile ambalajului80*60*37 cm
Greutate2,37 kg
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...