Supermarket mixt Maxi Market Smoby cu frigider, casă de marcat electronică, cititor de cod de bare şi 50 de accesorii

Detalii privind produsul

Supermarketul de jucărie Maximarket cu marfă mixtă este o jucărie fabricată bine detailat și modernă de la producătorul franțuzesc Smoby și este potrivită atât pentru băieții, cât și pentru fetițele de la 3 ani. Supermarketul mic strălucește în culori minunate de roșu, alb, gri, verde și albastru, care va transforma fiecare cameră de copil într-una superbă. În supermarketul cu produse mixte se află casa de marcat incorporată cu tastatură numerică, cântar, terminal de plată, cititor de card și scanner electronic, care îi va distra pe copii sunet și lumină. Supermarketul mic este imitația reală a unui supermarket real cu numeroase alimente adică diferite cutii, patiserii, cozonaci, fructe și legume vor fi printre oferte. Supermarketul mic s-a fabricat cu mult spațiu de, depozitare, în partea exterioară a pultului se află și un frigider drăguț pentru mâncarea, care se poate strica. 

Micul vânzător va putea calcula suma produsului cumpărat pe un calculator adevărat. Cumpărătorul va putea verifica suma pe bonul fiscal emis pe terminalul de plată. În supermarketul mic se poate plăti și cu, cardul. În sertarul casei de marcat,care se poate deschide și se află pe, pultul casei sunt așezate frumos și într-un loc monedele și bancnotele. Copii vor putea așeza marfa într-un cărucior de cumpărături cu roți și sistem de monede. Ambalajul conține în total 50 de accesorii, care nu pot lipsi din niciun supermarket obișnuit. Din Marketul Maxi nu pot lipsi nici microfonul și ceasul, care se află deasupra pultului și inscripția deschis și închis ( în limbile engleză și franceză), pe care copilașul o va putea schimba în funcție de, deschidere. 

Supermarketul Smoby Maximarket ar eo înălțime totală de 90 cm, dimensiune de 83*30*90 cm. Funcționarea potrivită a efectelor de sunet și lumină este oferită de bateriile 2xLR57 și CR2032, care sunt incluse în ambalaj. În supermarketul mic Maxi Market și căruciorul de cumpărături se află un produs precum cel real și distractiv de la producătorul franțuzesc Smoby, care ajută la dezvoltarea copiilor. Cu supermarketul superb se vor putea juca și mai mulți copii în același timp astfel că, un copilaș va putea fi vânzător, iar celălalt cumpărător.  Joaca cu micile accesorii va perfecționa motorica fină și abilitățile de mișcare. Prin folosirea obiectelor de jucărie ei vor fi mai aproape de lumea adulţilor şi în timpul jocului vor socializa, cât şi li-i se va dezvolta abilităţile de comunicare. Jucăria este ideală pentru fiecare copil, care cu plăcere va îmbrăca rolul de adult. Deja de la o vârstă fragedă este important să le trezim copiilor interesul față de jocurile de rol, deoarece prin aceasta le va crește copiilor simțul responsabilității, creativitatea și fantezia. 

Smoby este un producător franţuzesc renumit, care fabrică jucării din plastic. La sfârșitul procesului de producție strict controlat se află jucăria care corespunde celor mai stricte standarde de siguranţă europeană, astfel că puteţi fii sigur, că copilaşul dumneavoastră se va distra cu jucării sigure. Materialul plastic folosit pentru fabricarea jucăriilor Smoby este puternic și rezistent, dar şi plăcut, neted, moale la atingere. Pentru o siguranţă mare şi evitarea rănirilor, colţurile jucăriilor sunt rotunjite. Culorile jucăriilor Smoby stimulează şi dezvoltă imaginaţia şi fantezia copiilor, astfel că sunt un cadou ideal pentru cei mai mici copii.

Doprava 69

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni83*60*90 cm
Inaltimea produsului90 cm
Dimensiunile ambalajului50*24*70 cm
Lungime intreaga83 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate4,2 kg
NoteBattery: 1 x LR57, 1 x CR2032 included
Culoarearoșu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...