Supermarket din lemn Green Shop Eichhorn cu pult de vânzare și rafturi 106 cm înălțime de la 3 ani

Detalii privind produsul

Supermarketul din lemn cu tejghea Shop este o jucărie atemporală de la producătorul german Eichhorn, care va încânta toți băieții și fetițele de la vârsta de 3 ani. Magazinul modern este realizat din lemn de tei de cea mai bună calitate, care creează o impresie confortabilă și este realizat până în cele mai mici detalii. Aspectul natural delicat al lemnului clasic în combinație cu frumoasa culoare roșie îi va captiva pe toți copilașii și va aduce  în camera copilului o atmosferă fantastică. Copilașii, frații și prietenii se distrează la maxim jucându-se de-a comercianți și vânzători, dezvoltădu-și abilități motorice, gândire logică și viziune spațială.

În partea din spate a magazinului este un perete cu 8 rafturi, în care copilașii își depozitează toate bunurile pe care trebuie să le aibă la îndemână. De-a lungul timpului, ei vin cu cel mai eficient mod de stocare a mărfurilor. Pe partea laterală a supermarketului este o altă zonă de depozitare, care este conectată la blatul verde de servire, sub care există o tablă pentru desenat, împreună cu 2 compartimente. Aceștia pot scrie pe tablă, programul de deschidere, prețurile speciale pentru ziua respectivă și alte informații (creta nu face parte din pachet).

La realizarea jucăriei a fost utilizat lemn tratat cu atenție, astfel încât cei mici să se distrează cu un produs de cea mai înaltă calitate. Liniile delicate ale negustorului trezesc simțul estetic la copii, își dezvoltă creativitatea și imaginația. Calitatea germană și designul de cea mai bună calitate creează o atmosferă unică în timpul jocului. În timp ce se vor juca de-a comercianți și clienți, cei mici vor descoperi o serie de combinații de jocuri, pot suplimenta magazinul cu diverse accesorii și alimente. În acest fel, ei învață să se bazeze pe ei înșiși, își realizează visele și nu se tem de improvizație. Își petrec timpul în mod semnificativ, abordând lumea adulților și asumându-și un sentiment de responsabilitate pentru propriile acțiuni. Dimensiunile produsului sunt de 85*79*106 cm, înălțimea suprafeței de lucru este de 106 cm.

De mai bine de 60 de ani, producătorul german Eichhorn aduce băieților și fetelor jucării din lemn de cea mai înaltă calitate, care susțin pe deplin dezvoltarea creativității și individualității copiilor. Produsele premium Eichhorn sunt atemporale și vor încânta următoarea generație. Sprijină curiozitatea sănătoasă a copiilor, imaginația și totodată le dezvoltă abilitățile motorice. Cele mai înalte standarde etice și de mediu ale lui Eichhorn contribuie la protejarea tradițională a pădurilor și participă activ la refacerea lor.  Jucăriile din lemn îndeplinesc criteriile și standardele stricte de siguranță stabilite de Uniunea Europeană, astfel încât copilașii dvs. să se joace în cea mai mare siguranță.

Caracteristici

  • supermarket atemporal din lemn 
  • sistem sofisticat de rafturi
  • aspect natural delicat cu detalii verzi
  • fără accesorii și piese suplimenare
  • design și calitate germană de la Eichhorn
  • jucărie pentru mai multe generații
  • dezvoltă versatil băieții și fetițele
  • îndeplinește standardele și criteriile UE
  • potrivit de la 3 ani
Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăcopil
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni85*79*106 cm
Inaltimea produsului106 cm
Dimensiunile ambalajului12*64*39 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate1,00 kg
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...