Supermarket electronic Smoby cu cântar , casă de marcat cu butoane, produse alimentare și 41 accesorii turcoaz

Detalii privind produsul

Supermarketul pentru copii este o jucărie modernă potrivită atât fetiţelor, cât şi băieţilor de la vârsta de 3 ani, jucărie, care îi va fascina pe copii nu numai cu designul modern şi cu stil, ci şi cu numeroasele accesorii. Culorile de turcoaz, gri, alb şi verde vor transforma designul jucăriei într-unul perfect. Setul va deveni un decor în orice cameră de copil datorită culorilor strălucitoare. Supermarketul este alcătuit dintr-o casă de marcat dotată cu un calculator real, cântar pentru cântărirea produsului, un terminal, cititor de card şi un scanner electronic pentru citirea codurilor de bare, care va lumina atunci când se apasă pe el.Supermarketul pentru copii este versiunea mini a unui supermarket real cu numeroase produse, printre care putem găsi alimente în cutie, cozonaci, produse de patiserie, fructe şi legume. Vânzătorul îşi va putea aşeza toate produsele pe rafturile din faţă a supermarketului. Fructele, legumele se află într-o ladă turcoaz, dar şi produsele de patiserie sunt la dispoziţia cumpărătorului fiind tot într-o ladă.

Micul vânzător  va socoti pe un calculator valoarea produsului cumpărat, iar suma finală se va putea citi pe display. În micul supermarket se poate plăti şi cu cardul. Cumpărătorul va putea verifica valoarea totală pe bonul fiscal emis de terminal. În sertarul casei de marcat sunt aranjate bancnotele şi monedele. Prin jocurile de rol de-a vânzătorul, copii vor învăţa bazele matematicii şi vor cunoaşte valoarea banilor. Zona comercială și zona de plată sunt mărginite de un  perete mic. Copii vor putea aşeza produsele într-un cărucior, care funcţionează cu monede. Ambalajul conţine 41 de accesorii, care nu pot lipsi din niciun supermarket. La fabricarea accesoriilor, producătorul a ţinut cont și de siguranţa copiilor, astfel că întreg supermarketul şi unele componente sunt rotunjite. 

Înălțimea totală a supermarketului Smoby mic este de 87 cm, dimensiunea acestuia fiind de 54 x 46 x 87 cm. Pentru efectele sonore şi luminoase, jucăria funcţionează cu 3 baterii AA/LR6, dar acestea nu sunt incluse în pachet. Supermarketul este un produs bine detailat şi distractiv, de la producătorul franţuzesc, Smoby, care dispune de ani lungi de tradiţie și care garantează cea mai înaltă calitate europeană. Cu această jucărie se vor putea juca și mai mulți copii, în timp ce unul va fi cumpărătorul, iar celălalt vânzătorul. Copii nu numai că se vor distra, ci vor și învăţa bazele socializării şi îşi vor dezvolta abilităţile de comunicare. Prin joaca cu accesoriile mici , copilul îşi va dezvolta motorica fină şi abilităţile de mişcare. Jucăria este ideală pentru orice copil, care va îmbrăca rolul adulţilor. Cu ajutorul jucăriei, copiilor li-i se vor dezvolta responsabilitatea, creativitatea şi fantezia.

Producătorul franţuzesc, Smoby este renumit pentru fabricarea jucăriilor din material de plastic de calitate şi sigur și în același timp din material rezistent şi puternic. Produsele Smoby corespund celor mai stricte standarde de siguranţă şi de calitate UE, astfel că, în produsele Smoby veţi găsi jucării sigure. Materialul de plastic folosit la fabricarea jucăriilor Smoby este puternic şi rezistent, dar în acelaşi timp neted şi plăcut la atingere. Colţurile jucăriilor sunt rotunjite pentru o siguranță mai mare şi pentru evitarea accidentării. Culorile jucăriilor Smoby vor dezvolta fantezia şi imaginaţia copiilor. Jucăriile vor captiva atenţia copiilor, astfel că acestea vor fi un cadou ideal pentru cei mai mici.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni54*46*87 cm
Inaltimea produsului87 cm
Inaltimea blatului46 cm
Dimensiunile ambalajului50*24*70 cm
Lungime intreaga54 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Ambalat în carton I/NDa
ObservaţieBattery: 1 x LR57, 1 x CR2032 INCLUDED
Culoareaturcoaz
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...