Supermarket cu vitrină frigorofică Fresh City Market Smoby cu casă de marcat electronică, scanner cu cititor de cod de bare și 34 de accesorii

Detalii privind produsul

Supermarket cu vitrină frigorifică City Market din atelierul producătorului franțuzesc Smoby este o jucărie superbă pentru fetițele, băieții de la vârsta de 3 ani. Supermarketul nu va cuceri privirea micilor comercianți doar cu aspectul său modern și cu stil, ci cu numeroasele sale accesorii și funcții interesante. Nuanțele minunate de culoare turcoaz, gri și verde transformă aspectul jucăriei într-unul mai perfect. Datorită culorilor strălucitoare setul devine accesoriul perfect al fiecărei camere de copil. Partea supermarketului o formează casa de marcat dotată cu calculator real și cu scanner electronic de cititor de cod de bare după  apăsarea căreia luminează. Supermarketul este imitația mini a supermarketului real cu multă marfă printre care se află alimentele la cutie, vitrină unică frigorifică pentru depozitarea bunătăților răcite. Micul vânzător putea aşeza marfa deasupra pultului şi pe rafturile care se află în faţa supermarketului mic. 

Micul vânzător însumează pe calculatorul casei de marcat valoarea mărfii cumpărate, suma finală se poate citi pe display. În sertarul casei de marcat încorporate de pe pultul casei de marcat sunt așezate frumos într-un loc monedele și bancnotele. Prin jocurile de rol de-a comerciantul copii însușesc bazele matematicii și înțeleg valoarea banilor. Partea de cumpărături și de plătire o delimitează un perete despărțitor. Copii pot pune marfa într-un cărucior de cumpărături cu roți dotat cu sistem de monedă. Ambalajul conține în total 34 de bc. accesorii, care nu pot lipsi din niciun supermarket obișnuit. Supermarketul este dotat cu un microfon și cu un ceas practic, care se află deasupra pultului lângă, care se poate citi Deschis sau Închis/în limba engleză și franceză/este magazinul mic în acel moment. 

Înălțimea întreagă a supermarketului de jucărie Smoby este de 90 cm, dimensiunile acestuia sunt de 49*39*90 cm. În vederea efectelor sonore-și luminoase jucăria funcționează cu 1 baterie X LR75, 1XCR2032, care sunt incluse în ambalaj. Supermarketul City Market este un produs bogat detailat și foarte distractiv din atelierul producătorului franțuzesc Smoby, care dispune de ani lungi de tradiție, care garantează cea mai înaltă calitate europeană. Cu această jucărie se pot juca și mai mulți copii simultan, în timp ce unul îmbracă rolul de cumpărător, celălalt va fi vânzătorul. Copii nu se distrează doar bine, ci însușesc și bazele sensibilității sociale și își dezvoltă abilitățile lor de comunicare. Pe lângă aceasta joaca cu accesoriile mici perfecționează motorica fină și abilitățile de mișcare ale copiilor. Jucăria este ideală pentru fiecare copil, care îmbracă cu plăcere rolul de adult. Cu ajutorul acestuia crește responsabilitatea celor mici, li-i se dezvoltă modul creativ, creativitatea, fantezia. 

Producătorul franțuzesc Smoby fabrică jucării din plastic de calitate și sigure din materii de bază durabile și rezistente. Produsele Smoby corespund celor mai stricte cerințe de siguranță și de calitate ale uniunii, datorită acestuia în produsele Smoby găsiți într-adevăr o jucărie sigură. Materialul din plastic folosit la fabricarea jucăriilor Smoby este plăcut, neted, moale la atingere. În vederea siguranței mai mari și a evitării rănirilor, colțurile jucăriilor sunt rotunjite. Culorile jucăriilor Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor. Acestea cuceresc atenția fiecărui copil astfel că, sunt cadouri ideale și pentru cei mai mici. 

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni49*39*90 cm
Inaltimea produsului90 cm
Dimensiunile ambalajului50*20*66 cm
Lungime intreaga49 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate4,2 kg
ObservaţieBattery: 1 x LR57, 1 x CR2032 included
Culoareaturcoaz
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...