Stivuitor cu pedale Linde BIG cu paletă roşu-negru

Detalii privind produsul

Stivuitorul pentru copii, de marcă BIG, este o jucărie pentru iubitorii de mașini mari. Stivuitorul BIG cu pedale, cu certificat, este ideal de la vârsta de trei ani, iar stabilitatea sa este perfectă, de aceea nu trebuie să vă temeţi pentru copilul dvs. Stivuitorul a fost realizat conform modelelor originale de vehicule de marcă Linde. Scaunul stivuitorului BIG este reglabil - poate fi poziţionat cu o mişcare simplă sau poate fi îndepărtat de volan şi de pedale sau poate fi reglat în înălţime, prin urmare scaunul se acomodează vârstei şi nevoilor copiilor. Volanul este prevăzut cu un claxon clasic, deci, la nevoie, micul şofer va putea atrage atenţia asupra lui. Furca pentru ridicat, pe care se poate aşeza paletul - este partea vehiculului - poate fi mişcat în sus şi în jos, dar și înainte și înapoi, ceea ce oferă o varietate de opțiuni de joacă pentru cei mici.

Capacitatea furcii este de 3 kg, astfel copilul va putea transporta cu uşurinţă greutăţi mai mari de la un loc la altul. Capacitatea stivuitorului este de 50 kg, astfel copilul dvs. va putea utiliza acesta până când va fi prea mare pentru el. Copilul este protejat împotriva razelor solare cu ajutorul unui acoperiş mic. Vehiculul este prevăzut cu pedale anti-alunecare şi cu lanţ, care, dacă se desface, poate fi fixat cu uşurinţă cu ajutorul unui dispozitiv încorporat. Culorile splendide ale stivuitorului pentru copii sunt prevăzute cu o protecţie UV, astfel soarele nu va putea deteriora culorile. Materialele utilizate sunt inofensive pentru sănătate şi reciclabile, deci sunt ecologice. Marca BIG oferă 3 ani de garanţie pentru produsele sale.

Tehnicile de fabricație utilizate garantează siguranța copilului dvs. în timp ce se joacă cu acest joc. Toate marginile ale tractorului pentru copii sunt rotunjite, ceea ce va minimiza posibilele răniri. Produsele BIG sunt testate de instituţii independente şi subliniază calitatea produselor. Stivuitorul BIG este testat de autoritatea de supraveghere germană TÜV Rheinland, iar procesul de fabricaţie este în conformitate cu standardele stricte de securitate GS. Marca germană BIG este o companie care produce jucării de calitate excepţională, care sunt premiate chiar şi la nivel internaţional. Sigla acesteia este un bivol, care simbolizează puterea, rezistența și robustețea - și chiar acestea sunt caracteristicile mărcii. Marca BIG pune un accent mare pe siguranţa produselor sale, materialele utilizate sunt nu numai de calitate excepţională, dar sunt şi inofensive pentru sănătate. Design inconfundabil, tehnici de producție moderne și jucării care îndeplinesc toate nevoile copiilor dvs. - acesta este brandul BIG.

Caracteristici

 • stivuitor cu pedale şi claxon
 • stabilitate perfectă
 • culori saturate şi splendide
 • design pentru băieţi
 • scaun confortabil
 • furcă de ridicare cu paletă, capacitatea sa este de 3 kg
 • capacitatea sa este de 50 kg
 • acoperiş pentru protecţie împotriva soarelui
 • pedale anti-alunecare
 • culorile sunt protejate cu UV
 • sunt inofensive pentru sănătate
 • garanţie de 3 ani
 • produs german de calitate
Doprava 69

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni130*56*105 cm
Inaltimea produsului105 cm
Dimensiunile ambalajului100*58*55 cm
SonorDa
Filtru UVDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate18,7 kg
Greutate copil maxima50 kg
Culoarearoșu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...