Stivuitor Forklift Power Worker BIG utilaj cu funcții 42 cm - cu roți din cauciuc de la vârsta 2 ani

Detalii privind produsul

Stivuitorul Forklift Power Worker este un utilaj minunat pentru copii de la vârsta de 2 ani. Stivuitorul s-a fabricat într-o combinație de culoare portocaliu-gri și oferă o experiență de joacă precum cel reală în timpul jocului. Roțile sale din cauciuc de calitate asigură stabilitatea vehiculului mic și nu distrug suprafața pardoselii. În partea din față a utilajului se află o furcă mobilă de ridicare cu palet, care este ideal pentru transportarea materialului de construcție. Elementele sale din plastic de calitate și durabile ale stivuitorului garantează durabilitatea mașinii. Jucăria nu are elemente mici și se poate folosi în interior, de asemenea în exterior. 

În timpul jocului cu stivuitorul copilul își pune în aplicare fantezia, imaginația, i-i se dezvoltă abilitățile motorice și gândirea sa logică. Jocurile de rol cu utilajul vor captiva atenția copiilor pentru ore. Colțurile jucăriei sunt rotunjite astfel că, pe copil nu-l amenință rănirea în timpul jocului. Dimensiunile vehiculului sunt de 42*20*28 cm. La nevoie jucăria se poate curăța ușor sub apă curentă. Culorile stivuitorului le protejează filtrul UV de decolorare. Produsele producătorului BIG le testează instituțiile independente, care de asemenea dovedește calitatea acelora. 

Stivuitorul BIG l-a testat autoritatea germană de supraveghere TÜV Rheinland în armonie cu standardele stricte de siguranță GS. Jucăriile de calitate superioară a mărcii germane BIG sunt premiate și la nivel internațional. Logo-ul mărcii BIG este bivolul simbolul puterii, durabilității și robusteții și exact acestea sunt caracteristicile, care caracterizează produsele mărcii. Marca BIG pune un accent mare pe siguranța produselor sale astfel că, la fabricarea acestora folosește materiale de calitate și nedăunătoare sănătății. Design inconfundabil, procese moderne de fabricare și jucării, care corespund cerințelor copiilor-aceasta este marca BIG. 

Doprava 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 24 luni
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni42*20*28 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate1,0 kg
Culoareaportocaliu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...