Sticlă cu lapte și sunete Milk Bottle with Sound Mon Grand Poupon Corolle pentru păpușă de 36-42 cm de la 3 ani

Detalii privind produsul

Hrănirea păpușilor va fi o experiență frumoasă pentru bebelușul dvs. datorită producătorului Corolle. Sticla cu lapte și un sunete pentru păpușa Mon Grand Poupon Corolle nu trebuie să-i lipsească niciunei păpuși Corolle cu dimensiuni de 36-42 cm. Suntem singurul e-shop de pe piață, care vom încânta copiii dvs. cu acest accesoriu unic sub forma unei sticle de lapte. În plus, sticla de lapte cu un imprimeu adorabil redă 3 sunete realiste și copiii se vor simți ca și când ar hrăni un bebeluș adevărat. Datorită acestui accesoriu pentru păpușa Corolle, fiecare joacă cu păpușă parfumată va fi de neuitat și va aduce o mulțime de experiențe copiilor.

Detaliile perfect elaborate ale acestei sticle cu lapte pentru păpușa Mon Grand Poupon și materialele de cea mai bună calitate, plăcute la atingere vor îmbogăți fiecare joacă cu păpușile care dezvoltă imaginația copiilor, dar și abilități de comunicare. Joaca de-a profesiile este foarte importantă de la o vârstă fragedă, deoarece, printre altele, copiii fac cunoștință cu propriile emoții și își asumă responsabilitatea pentru acțiunile lor. Datorită multor accesorii Corolle, copiii își pot hrăni, păpușa, o pot pune la somn, sau îi pot face băiță, întotdeauna în compania celor mai bune și frumoase jucării. Convingeți-vă singuri despre această sticlă cu lapte care emite 3 sunete realiste de hrănire.

Brandul francez Corolle aduce în brațele copiilor dvs. cele mai frumoase păpuși din lume, începând din anul 1979. Echipa designerilor de păpuși Corolle inspiră viață în micul oraș romantic Langeais din zona franceză Loire Valley. Toate păpușile acestui brand combină calitatea superioară, designul francez frumos și atenția la detaliile unice. Brandul Corolle se mândrește cu prestigiosele premii Parents 'Choice Awards, precum și cu multe alte premii de la părinți grijulii, reviste de parenting și experți. Partea esențială a păpușilor Corolle sunt cele mai bune materiale care respectă standardele europene stricte, finnd plăcute la atingere. Puneți în brațele copilului dvs. cea mai frumoasă păpușă din lume pe care o puteți găsi doar la noi.

Carcateristici

  • sticlă cu lapte și sunete
  • pentru păpuși cu dimensiuni de 36-42 cm
  • pentru copii de la 3 ani
  • detalii adaptate vârstei copiilor
  • design frumos franțuzesc
  • calitate superioară
Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni5*15*20 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate0,12 kg
NoteBattery: 2 x AG13/LR44 included
Culoareaturcoaz
Potrivit pentru păpușă36 - 42 cm
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...