Prognoza meteo stație meteorologică Weather Kit la toate căsuțele Smoby anemometru cu clopoțel și pluviometru de la 24 luni

Detalii privind produsul

Stația meteo Weather Kit la producătorul francez Smoby este un cadou excelent pentru băieții și fetele de la 2 ani. Setul original pentru observarea vremii include un anemometru care arată direcția și viteza vântului, un pluviometru pentru determinarea cantității de ploaie și o sonerie care avertizează copilul cu un semnal sonor asupra puterii vântului. Indicatoarele meteo pot fi atașate tuturor căsuțelor Smoby și astfel aduc o nouă posibilitate de utilizare a acestora. În timp ce se joacă de-a meteorologi, băieții și fetele învață să observe ciclurile naturale, să câștige experiențe realiste și o relație pozitivă cu natura.

Stația meteorologică pentru copii este realizată din plastic rezistent si durabil cu margini rotunjite, asigurând siguranță maximă copiilor în timpul jocului. Copiii se apropie de lumea adulților în timp ce se joacă de-a profesiile, capătă simțul responsabilității. Ei învață cum funcționează instrumentele meteorologice, își îmbunătățesc gândirea logică și imaginația. Se pot juca împreună cu frații și prietenii lor, împreună analizează vremea și își îmbunătățesc abilitățile de comunicare. Setul meteorologic poate fi ușor atașat de acoperișul căsuțelor Smoby.

Producătorul francez Smoby aduce de ani de zile, jucării de calitate pentru copii. Jucăriile Smoby au culori colorate și, prin urmare, stimulează imaginația și creativitatea copiilor, ajutându-i să-și dezvolte abilitățile motorice și încrederea în sine. De asemenea, au margini rotunjite care protejează copiii de răniri. Plasticul de pe jucăriile Smoby este catifelat la atingere, fiind o garanție a calității, siguranței și originalității franceze.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiunile ambalajului19*10*26 cm
Filtru UVDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoareaverde
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...