Stand de legume Bio cu coş de cumpărături Organic 100% Chef Ecoiffier maro cu 35 de accesorii de la vârsta de 18 luni

Detalii privind produsul

Standul Bio de legume Écoiffier Organic 100 % Chef pentru copii este o jucărie frumoasă și unică echipată complex, care este recomandată pentru băieții, fetițele de la 18 luni, cărora le plac jocurile de rol de-a negustorul. Standul, care strălucește în culorile maro-verde va fi decorul minunat al fiecărei camere de copil, 35 de bucăți de accesorii le oferă copiilor o distracție îndelungată. Standul Bio este de calitate și rezistent dar s-a fabricat din material de plastic plăcut la atingere. Standul stă pe două roți astfel că, micul negustor îl poate muta foarte ușor. Partea cu legume a standului cu legume include și coșul de cumpărături.

Marfa de pe rafturi este așezată în așa mod încât fructele și legumele să rămână cu siguranță pe locul lor. Standul este foarte puternic și stabil. Magazinul mic are două nivele. Raftul inferior servește pentru depozitarea portocalei sau căpșunii. Nivelul superior este realizat pentru așezarea coșului de cumpărături cu mâner format pentru mânuțele mici, dar și pentru marfa vândută este spațiu indicat. Pe ambele părți ale acesteia se află flori, care completează deschizătura mică de fereastră minunată formată din stâlpii și acoperișul standului. În această parte se aliniază în lădițele minunate ardeii, salata, castraveții și morcovii, care imită lăzile reale din lemn. În partea cealaltă a deschizăturii de fereastră putem găsi casa de marcat și cântarul necesar pentru cântărirea greutății mărfii la fel ca și pe un stand real de legume.

Lângă fiecare marfă se află eticheta de preț. Produsul provine de la producătorul franțuzesc Écoiffier, care respectă cele mai stricte standarde europene. Pentru siguranță mai mare forma și colțurile standului Bio sunt rotunjite. Cu această jucărie copii într-adevăr se distrează bine în cercul fraților sau prietenilor. Prin jocul de rol de-a negustorul li-i se dezvoltă sensibilitatea socială, învață caracteristicile importante ale fructelor, legumelor, dar își folosesc și fantezia, imaginația și învață principiile matematicii. Dimensiunile acestuia sunt de 55*40*69 cm.  

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni55*40*69 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate2,42 kg
Culoareaverde
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...