Stand cu înghețată și vafe Delight Market Vert Azur Ecoiffier cu casă de marcat și 26 accesorii de la 18 luni

Detalii privind produsul

Standul cu înghețată și vafe Delight Market Vert Azur de la Écoiffier este o jucarie frumoasă cu multe detalii,care este potrivit pentru copilașii de la 18 luni. Căruciorul pentru înghețată este echipat cu tot ce au nevoie copiii pentru a vinde cea mai dulce și mai răcoritoare delicatesă de vară. Standul de înghețată include până la 26 de accesorii, inclusiv conuri de înghețată, vafe, macaroons, gem și gogoși. Căruciorul în culori frumoase și delicate este pe roți, astfel încât copiii să se poată plimba prin casă cu el ca niște vânzători de îngheațată adevărați. Căruciorul pentru copii cu înghețată și vafe are un design realist, este o jucărie atemporală care este realizată din materiale rezistente și durabile, în culori inofensive pentru siguranța maximă în timpul jocurilor copiilor.

Standul de inghetata pe roți este dotat și cu terminal de plată cu card și un coș în care copiii își pot depozita cumpărăturile. Căruciorul pentru înghețată pentru copii este o jucărie foarte distractivă și frumoasă care va captiva fiecare copil și va oferi multe posibilități de creativitate și ore pline de activități interesante. Jucându-se cu standul, copiii dobândesc un anumit simț al responsabilității pentru propriile acțiuni, își dezvoltă și creativitatea și imaginația. Ei se dezvoltă nu numai fizic, ci și psihic datorită unor astfel de jucării. Totodată se dezvoltă și abilitățile motorice și abilitățile de mișcare ale copiilor. Este un accesoriu ideal pentru fiecare cameră a copiilor, poate fi combinat si cu bucătăria pentru copii Écoiffier. Dimensiunile jucăriei sunt de 45*30*62 cm.

Producătorul francez Écoiffier îndeplinește cele mai înalte criterii europene, așa că jucăriile Écoiffier sunt potrivite chiar și pentru cei mai mici copii. Într-o lume în care întâlnim cel mai des produse fabricate în China, producătorul francez Écoiffier se remarcă prin designul său original influențat de ultimele tendințe, criterii de siguranță în timpul producției și calitate la un preț rezonabil. Îi pasă și de protecția naturii, motiv pentru care este membru al programelor Eco Emballage și Der Grüne Punkt. Folosește materiale reciclate, culori inofensive, de aceea este o garanție a distracției, dar și a siguranței în timpul jocurilor celor mici.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni45*30*62 cm
Inaltimea produsului62 cm
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...