Magazin Dohány cu fruct, cu legumă şi cu accesori

Detalii privind produsul

Magazinul Dohány pentru copii cu legumă şi fruct este un joc frumos şi modern pentru fiecare copilaş care adoră să interpreteze rolul unei vânzător în magazinul lui propriu. Jocul este fabricat din plastic de calitate şi rezistent, care va rezista mulţi ani, totuşi este plăcut şi catifelat la atingere. Magazinul în culoare splendidă de verde este echipat cu un coş roşu pentru cumpărături şi cu fructe şi legume în culori realistice. Acest magazin mic va deveni podoaba fiecărei cameră de copii. Înălţimea sa este 76 cm, lăţimea sa este 54 cm şi lungimea sa este 25 cm.

Întregul magazin este alcătuit dintr-o tejghea cu vitrină. În partea inferioară există un loc spaţios pentru depozitare cu două rafturi încorporate. Pe rafturile din dreapta şi stânga atârnă etichetele de preţ. Jocul oferă suficient spațiu pentru orice produs care face parte din magazin. Este, de asemenea, potrivit pentru depozitarea alimentelor reale sau a jucăriilor. Între accesorii putem găsi lămâie, măr, strugure sau portocală. Vitrina este decorată frumos. Pe partea superioară a se află etichete de preţ decorate cu imagini splendide.

În mijlocul părţii superioare se află un ceaş şi mai mult spaţiu pentru depozitare. Coşul de cumpărături este o parte indispensabilă al acestui magazin. Copilul dvs. va putea invita chiar şi prietenii lui să se alăture jocului, astfel unul dintre ei poate fi vânzătorul, iar celălalt poate fi clientul. Astfel se dezvoltă sensibilitatea socială şi abilităţile de comunicare ale copiilor. În timpul jocului nu numai că se vor distra, dar se vor familiariza cu elementele importante ale alimentaţiei, adică cu legumele şi fructele. Magazinul pentru copii cu fructe şi legume provine din atelierul companiei europene Dohány şi îndeplinește cele mai stricte cerințe europene. Folosirea acestuia este recomandată copiilor de la vârsta de 2 ani.

Doprava 79

Descriere tehnică

Dimensiuni76 x54x25 cm
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...