Șorț pentru copii Ursul Bear Linen Cotton Apron Threadbear din bumbac moale bej de la 3-8 ani

Detalii privind produsul

Șorțul pentru copii Ursul de la designerii mărcii ThreadBear este un cadou excepțional pentru toți băieții și fetițele de la 3 la 8 ani. Șorțul original bej a fost fabricat din bumbac de cea mai bună calitate, iar în partea din față este un buzunar practic în formă de ursuleț, de care cei mici se vor îndrăgosti instantaneu. Șorțul practic are curele de calitate care trec prin ochiurile metalice din spate, astfel încât să poată fi ajustate cu ușurință la dimensiunea dorită și legate în jurul taliei. Șorțul poate fi spălat în mașina de spălat, dimensiunile sale sunt de 48*56 cm.

Șorțul cu stil cuprinde în el aspectul unic britanic, care îi va fi de ajutor copilului dumneavoastră să descopere și să-și dezvolte personalitatea sa, încrederea sănătoasă în sine, realizarea eului său creativ și forțarea limitelor sale de la o vârstă fragedă. Șorțul protejează îmbrăcămintea copilului dumneavoastră de mizerie și murdărie, acesta se poate angaja vesel în orice activitate creativă, poate desena, vopsi, modela plastilina, construi un joc de construit sau își poate ajuta părinții în bucătărie și, astfel își poate întări relațiile reciproce. Copilașii se joacă de-a diverse profesii artistice, își descoperă talentele și se dezvoltă în mod cuprinzător.

Linia ThreadBear ascunde păpuși frumoase pentru copii, șorțuri, paltoane, genți, cărți textile și creioane, care sunt proiectate în Marea Britanie de designeri de top și se caracterizează printr-un design britanic de care copiii se vor îndrăgosti la prima vedere. Linia de produse ThreadBear se gândește la viitorul copiilor, materialele de înaltă calitate utilizate în producție sunt cât mai sigure posibil și îndeplinesc criteriile stricte de siguranță și standardele UE. Aspectul atemporal al produselor ThreadBear va încânta și generațiile următoare de copii, adtfel produsele vor rezista în familia dvs. ani de zile.

Doprava 69

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 3 ani
Dimensiuni48*56 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate0,09 kg
Culoareabej
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...