Șorț pentru copii grădină de flori Flora's Garden Apron ThreadBear cu suprafață de protecție pentru vârsta 3-6 ani

Detalii privind produsul

Șorțul rezistent pentru copii Flora's Garden de sub mâna designerilor excepționali a mărcii ThreadBear este un cadou minunat pentru vârsta 3-6 ani.  Șorțul roz s-a fabricat din materie de bază de clasa întâi și suprafața acestuia este decorată cu imprimare minunată artistică cu imaginea minunată de flori, plante medicinale și animale. Cureaua practică de gât a șorțului se poate regla datorită cataramei de calitate dublă metalică. În jurul brâului se leagă cu un cordon lat din bumbac. Partea importantă a șorțului o alcătuiește tabla de nume, care se află în partea interioară a acestuia, pe care copilul poate să scrie numele sau numele de alintare. 

Șorțul cu stil cuprinde în el aspectul unic britanic, care îi va fi de ajutor copilului dumneavoastră să descopere și să-și dezvolte personalitatea sa, încrederea sănătoasă în sine, realizarea eului său creativ  și forțarea  limitelor sale de la o fază incipientă. Datorită suprafeței de protecție șorțul protejează îmbrăcămintea copilului dumneavoastră față de mizerie, dacă se apucă de orice activitate creativă, aceea poate fi desenare, colorare, lucrul manual cu plastelina, care are un efect stimulator asupra dezvoltării simțului său artistic. În șorțul nou și lucrurile de grădină vor fi mai distractive. Astfel că, nu ezitați și întâmpinați-vă copilul cu un astfel de cadou minunat, care îi ridică fantezia și imaginația la un nivel mai înalt. 

Șorțul pentru copii se poate folosi universal, curățarea acestuia este ușoară, designul superb nu li-i se adresează doar copiilor, ci și părinților lor. Familia produselor ThreadBear se focusează pe viitorul copiilor, s-au fabricat din materii de bază ecologice de calitate de top, produsele sale acoperite cu un strat de protecție TPU special biodegradabil sunt maxim de sigure și corespund cerințelor stricte de siguranță și standardelor Uniunii. În oferta mărcii Thread Bear proiectată în Marea Britanie găsim șorțuri, pelerine, genți și penare. Produsele, care provin de la producătorul designerilor de top, care include designul tradițional britanic le vor cuceri privirea copiilor de la prima vedere. 

Doprava 69

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Dimensiuni45*33 cm
Culoarearoz
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...