Șorț dublu de lucru cu mașină On the Move Tabard ThreadBear cu suprafață de protecție pentru vârsta 3-6 ani

Detalii privind produsul

Șorțul dublu minunat pentru copii On The Move de sub mâna designerilor de rangul întâi a mărcii geniale ThreadBear este un cadou minunat pentru vârsta 3-6 ani. Șorțul galben a fost realizat din materie de bază de calitatea întâi cu suprafață de protecție și suprafața acestuia este decorată cu imprimare minunată artistică cu imagine de mașini colorate.  Copilul dumneavoastră poate trage prin cap pe el ușor șorțul practic și în jurul taliei îl reglează la mărime cu șnurul lat de bumbac. Desigur din partea interioară a șorțului nu poate lipsi nici tabla de nume, pe care copilul își poate scrie numele sau numele de alintare. 

Șorțul dublu cu stil cuprinde în el aspectul tradițional britanic, care îi va fi de ajutor copilului dumneavoastră să descopere și să-și dezvolte personalitatea, încrederea sa sănătoasă în sine, deja de la o vârstă mică îl încurajează în creativitate și încercarea limitelor sale. Șorțul protejează îmbrăcămintea copilului dumneavoastră față de mizerie, dacă se apucă de orice activitate creativă, aceea poate fi desenare, colorare, lucrul manual cu plastelina, care are un efect stimulator asupra dezvoltării simțului său artistic.  Vehiculele superbe vor avea un efect inspirator asupra celui mic mic, cu plăcere își va petrece timpul său liber cu acestea. Jocul de rol de-a mecanicul auto are un efect stimulator asupra fanteziei și de asemenea imaginației sale. 

Șorțul pentru copii se poate folosi universal, curățarea acestuia este ușoară, designul superb nu li-i se adresează doar copiilor, ci și părinților lor. Familia produselor ThreadBear se focusează pe viitorul copiilor, s-au fabricat din materii de bază ecologice de calitate de top, produsele sale acoperite cu un strat de protecție TPU special biodegradabil sunt maxim de sigure și corespund cerințelor stricte de siguranță și standardelor Uniunii. În oferta mărcii Thread Bear proiectată în Marea Britanie găsim șorțuri, pelerine, genți și penare. Produsele, care provin de la producătorul designerilor de top, care include designul tradițional britanic le vor cuceri privirea copiilor de la prima vedere. 

Doprava 69

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 3 ani
Dimensiuni50*40 cm
Culoareagalben
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...