Șorț pentru copii animale de la fermă Fred's Farm Apron ThreadBear cu suprafață de protecție pentru vârsta 3-6 ani

Detalii privind produsul

Șorțul unic pentru copii Fred's Farm de sub mâna designerilor cu mână iscusită a mărcii ThreadBear oferă bucurie pentru vârsta 3-6 ani. Șorțul gri s-a fabricat din materie de bază de clasa întâi și suprafața acestuia este decorată cu imagini minunate artistice retro cu motivul animalelor care trăiesc la fermă. Cureaua practică de gât a șorțului se poate regla datorită cataramei de calitate dublă metalică. În jurul brâului se leagă cu un cordon lat din bumbac. Partea importantă a șorțului o alcătuiește tabla de nume, care se află în partea interioară a acestuia, pe care copilul poate să scrie numele sau numele de alintare. 

Șorțul cu stil cuprinde în el aspectul unic britanic, care îi va fi de ajutor copilului dumneavoastră să descopere și să-și dezvolte personalitatea sa, încrederea sănătoasă în sine, realizarea eului său creativ  și forțarea  limitelor sale de la o fază incipientă. Datorită suprafeței de protecție șorțul protejează îmbrăcămintea copilului dumneavoastră față de mizerie, dacă se apucă de orice activitate creativă, aceea poate fi desenare, colorare, lucrul manual cu plastelina sau dacă se decide să îmbrace rolul de grădinar sau fermier mic și pornește la drum să-și ajute părinții la treburi, la hrănirea animalelor. Șorțul are un efect dezvoltator asupra realizării talentului copilului dumneavoastră. În timpul jocului se dezvoltă în multe feluri în timp ce face cunoștință cu animale noi și își petrece timpul inteligent. 

Șorțul pentru copii se poate folosi universal, curățarea acestuia este ușoară, designul plăcut nu li-i se adresează copiilor, ci și părinților lor. Familia produselor ThreadBear se focusează pe viitorul copiilor, s-au fabricat din materii de bază ecologice de calitate de top, produsele sale acoperite cu un strat de protecție TPU special biodegradabil sunt maxim de sigure și corespund cerințelor stricte de siguranță și standardelor Uniunii. În oferta mărcii Thread Bear proiectată în Marea Britanie găsim șorțuri, pelerine, genți și penare. Produsele, care provin de la producătorul designerilor de top, care include designul tradițional britanic le vor cuceri privirea copiilor de la prima vedere. 

Doprava 69

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 3 ani
Dimensiuni45*33 cm
Culoareagri
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...