Sonerie electronică cu sunet real Doorbell Smoby pentru toate căsuțele Smoby 3 tipuri de sunete miau-miau hau-hau ding-dong de la 24 luni

Detalii privind produsul

Soneria electronică Doorbell de la producătorul francez Smoby este compatibilă cu toate căsuțele moderne: Jolie, Lovely, Nature, Pretty, Neo Jura Lodge, Friends House, Friends House Evo, 4 Seasons Playhouse, Sweety Corner Playhouse, Garden House Playhouse, Chef House Playhouse, House on stilts. O puteți atașa la căsuța copiilor foarte ușor, iar copiii își pot scrie chiar și numele pe ea.

Datorită soneriei, vizitatorul care vine nu mai trebuie să bată, dar va suna la sonerie ca o casă adevărată. De fiecare dată când este apăsat clopoțelul, se va auzi un sunet aleatoriu - sunetul clasic „ding dong”, lătratul unui câine sau toarcetul unei pisici. Datorită acestui lucru, copiii vor avea și mai multă bucurie când se se vor juca cu căsuța. Soneria gri este echipată cu un difuzor mic și funcționează cu 2 x baterii AAA/LR03 (nu sunt incluse în pachet).

Producătorul francez Smoby aduce copiilor de ani de zile jucării de cea mai bună calitate cu un design original. Materialul de pe jucăriile Smoby este puternic, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor, fiind catifelat la atingere. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite pentru a menține copiii în siguranță și pentru a-i proteja de rănire în timpul jocurilor distractive. Culorile de pe jucăriile Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor. Jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță și sunt o garanție a calității franceze și a aspectului original.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni13*4*3 cm
Dimensiunile ambalajului14*5*4 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
Filtru UVDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
NoteBatteries: 2 x AAA (not included)
Culoareagri
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...