Trotinetă Maşini Smoby cu două roţi, pliabilă, cu ghidon reglabil de la 5 ani

Detalii privind produsul

Trotineta Smoby pentru copii este ornată cu tema adorată Maşini din desenele animate Disney. Trotineta Smoby cu două roţi pentru copii este dotată cu un ghidon reglabil şi practic şi este recomandată de la vârsta de 5 ani. Aspectul splendid al acesteia de culoare roşie este ornată cu texte fabuloase şi cu imaginea duioasă a maşinii Fulger McQueen. Frâna din spate a trotinetei are culoare albastră. Mânerele sunt moi şi plăcute la atingere. Impactul general al trotinetei este veselă şi plăcută.

Cu siguranţă va deveni jucăria favorită a băieţilor, care adoră să se deie pe vehicule cu două roţi. Construcţia trotinetei Maşini este fabricată din metal solid şi stabil. Cadrul metalic este pliabil, astfel copilul poate duce oriunde cu el trotineta. Ghidonul trotinetei poate fi reglat în 3 înălţimi diferite, apoi se poate ataşa şi fixa cu uşurinţă.

Trotineta Smoby pentru copii are roţi silenţioase din silicon, care împreună cu frâna acţionată cu picior, asigură o deplasare imperturbabilă şi sigură. Firma franţuzească Smoby, producătoare de jucării, asigură calitate înaltă şi un aspect unic, care se potriveşte celor mai severe standarde europene. Rezistenţa maximă a trotinetei la greutate este 50 kg. Înălţimea acesteia este 83 cm, iar lungimea este 70 cm. Face parte din cele mai plăcute trotinete, care pot fi folosite de către copii de la vârsta de 3 ani. Copiii adoră să se deie pe trotinetă.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 5 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni70*32*83 cm
Inaltimea produsului83 cm
Dimensiunile ambalajului22*10*64 cm
Lungime intreaga70 cm
Inaltime reglabilaDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate2,50 kg
Greutate copil maxima50 kg
Rotigumené, tiché a protišmykové
Culoarearoșu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...