Babytaxiu şi premergător Smoby Winnie the Pooh 2in1 verde de la 6 luni

Detalii privind produsul

Babytaxiul, Smoby Autobalade Winnie The Pooh este o mașinuță foarte frumoasă într-o combinație de culori verde-galben și este potrivit de la 6-36 luni. Avantajul babytaxiului este că, va crește împreună cu nevoile copilașului dumneavoastră. Acesta este foarte sigur datorită centurii de siguranță în 3 puncte, care se trage prin umerii copilașului și îl va ține foarte stabil în scaun. Pe ambele părți ale mașinuței și în partea din față se află cadrul lat și sigur de anticădere pentru ca, copilașul dumneavoastră să se poată prinde și să călătorească în siguranță în vehicul. Babytaxiul are un scaun confortabil înalt și format ergonomic și o tetieră înaltă de care copilașul își va putea sprijini capul astfel că, va putea sta în acesta ca și într-un cărucior. Copilașul se va ține de mânerul din spate și îi va crește pe, parcurs sentimentul de siguranță. Ghidonul babytaxiului se poate roti la un unghi de 30 de grade. 

Sub scaun se află un spațiu practic de, depozitare unde copilașul își va putea depozita jucăriile preferate. Dimensiunea mașinuței este de 54*42*48 cm. Roțile din cauciuc de calitate oferă un mers confortabil cu mașinuța. Prin folosirea mașinuței copilașul își dezvoltă echilibrul, stabilitatea și își întărește mușchii. Babytaxiul are un mâner practic metalic a cărui prindere este confortabilă astfel că, părintele va putea ghida mașinuța. Piciorușele se află pe suportul lat pentru picioare. Un copilaș de 8 luni va putea sta ca și într-un cărucior. Când copilașul are 10 luni acesta învață să umble, va face primii pași și sprijinul din spate este un mâner sigur pentru acesta, iar în acest timp ghidonul și suportul pentru picioare se pot demonta. La 12 luni copilașul va sta singur pe mașinuță și își va da avânt cu picioarele. Astfel că, se va putea bucura de independență. Babytaxiul strălucește într-un stil fascinant Winnie The Pooh. Înălțimea scaunului este de 21 cm , lățimea 17 cm și distanța spătarului de la sol este de 40 cm. 

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care fabrică de mulți ani jucării din plastic de cea mai bună calitate cu un design unic. Materialul jucăriilor Smoby este puternic, rezistent, dar în același timp plastic plăcut și neted. Aceasta este un material din plastic neted la atingere. Jucăriile de la acest producător sunt sigure și nu-i pun în pericol pe copii atunci când se joacă, deoarece fiecare colț este rotunjit. Culorile frumoase ale jucăriilor Smoby stimulează imaginația și fantezia copiilor. Procesul de fabricare este strict controlat astfel că, jucăriile corespund celor mai stricte standarde de siguranță. Smoby garantează calitatea franțuzească, designul original și unicitatea produselor, care se remarcă pe, piața europeană. 

Caracteristici

  • Design unic Winnie The Pooh
  • Ghidon parental
  • Spațiu de, depozitare sub scaun
  • Spătar înalt pentru o ședere sigură sau premergător în același timp
  • Copilașul parcă ar sta în cărucior
  • Centură de siguranță în 3 puncte
  • Scaun format ergonomic
  • Elemente de siguranță împotriva răsturnării
  • Dezvoltă musculatura copilașului, va învăța să umble și să își mențină echilibrul
  • Între 6-36 luni 
Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 6 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni54*41*46 cm
Inaltimea produsului46 cm
Dimensiunile ambalajului63*30*36 cm
Înălțimea scaunului21 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate3,10 kg
Culoareaverde
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...