Tricicletă Smoby cu remorcă și macara

Detalii privind produsul

Producătorul de jucării SMOBY aduce o realizare interesantă tricicleta pentru copii cu cadru metalic solid, cu remorcă și încărcător din material plastic care se pot decupla simplu. Tricicleta pentru copii se adresează micului constructor care imediat se va îndrăgosti de ea. Tircicleta pentru copii SMOBY este potrivită în special pentru băieți. Are remorcă în care poate copilul încărca cu ajutorul escavatorului nisip, pietricele sau alt material. Cu ajutorul unei manete poți manevra ușor brațul escavatorului și tot mecanism lucrează ca și  dispozitiv hidraulic real. Remorca și brațul de încărcare se pot decupla.  Copii în timpul plimbării pe tricicletă își dezvoltă  abilități motrice, stabilitate și în același timp este o mare distracție pentru ei.

Tricicleta pentru copii  are tracțiune pe roata din față iar copilul pedalează ca și pe bicicletă. Ghidonul tricicletei pentru copii poate fi blocat.Rotirea ghidonului tricicletei pentru copii este limitată la 30 de grade. Frumoasă combinație de culori pentru constructori de galbenă-gri-neagră  completată cu autocolante colorate dau tricicletei  un aspect de mașinărie  adevărată și cuceresc copilul  la prima vedere. Scaunul ergonomic al tricicletei pentru copii este comod, de aceea copilul rezistă să se joace mult timp. Roțile tricicletei  sunt de culoare neagră pe deasupra au model format din dungi galbene și negre. Sunt fabricate din plastic rezistent. Tricicleta pentru copii este fabricată din materiale de plastic rezistent și de calitate iar cadrul tricicletei este din metal rezistent.

Recomandată pentru copii dela 2 aniDimensiunile tricicletei sunt 124*42*72 cm. Cu această tricicletă unică micul Dvs. constructor se va distra de minune și va petrece mult timp afară. În timpul jocului copilul își dezvoltă abilități de mișcare și motrice și învață să fie independent. Producătorul jucăriilor SMOBY este  un producător francez de jucării cu mulți ani de experiență care constituie garanția calității și al cărui produse îndeplinesc norme europene severe. Copii iubesc plimbarea cu tricicleta aproape în fiecare anotimp al anului. Tricicleta pentru copii de calitate SMOBY JCB le oferă calitate superioară și un design unic. Alegeți copilului Dvs. tricicleta cu care va experimenta multă distracție și nu numai pe stradă.  Tricicleta SMOBY JCB este sigur alegerea corectă pentru fiecare băiat.

Caracteristici

  • cadru metalic
  • roți de plastic silențioase
  • remorca și brațul escavatorului demontabile
  • design-ul remorcii și încărcătorului
  • producător francez
  • recomandată de la 24 luni
Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni124*42*72 cm
MecanicDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...