Simulator V8 Driver Smoby electronic cu sunet şi lumină

Detalii privind produsul

Simulatorul electronic V8 Driver Smoby este un simulator splendid care imită cursele de maşini, şi care este recomandat băieţilor de la 3 ani. Simulatorul de maşini pentru copii este o jucărie fantastică, pentru fiecare cursant de maşini şi pentru copiii care adoră să meargă cu maşinuţă. Este dotat cu o structură de calitate şi puternică din plastic rezistent, care este catifelat la atingere. Băieţii mici se vor distra multă vreme cu acest simulator, deoarece este dotat cu multe funcţii. Este dotat cu pedale mecanice, cu volan electronic, cu un indicator luminos, colorat în spate, cu un simulator de conducere cu viteză, cu tampon, cu defect, cu marşalier şi cu multe efecte sonore şi luminoase. În total, simulatorul are mai mult de 10 efecte sonore diferite. Pe bord se află un ecran cu hartă care se poate mişca. Totodată, conţine kilometraj, butoane pentru aprinderea luminilor, pentru claxon şi pentru accelerare.

Mersul cu viteză cu maşina este visul împlinit al fiecărui băieţel, care vrea să crească repede, pentru a conduce ca şi tatăl lui sau ca şi şoferii de curse. Simulatorul pentru băieţi este o imitaţie perfectă a condusului unei maşini, pentru că cei mici să se simtă ca şi concurenţii profesionişti de curse. Joaca pe simulator va fi ca şi în cabina unei maşini de curse adevărate. Scaunul foarte confortabil, cu formă ergonomică, poate fi reglat în trei poziţii. Se acomodează înălţimii copiilor, astfel încât copiii să stea foarte confortabil în timpul condusului. Simulatorul este în combinația de culori roşu cu negru. Simulatorul pentru copii este o jucărie foarte distractivă, care va preocupa copii multe ore, totuşi între timp va susţine dezvoltarea optimă a copiilor. Jocul cu simulatorul, dezvoltă concentraţia, reflexele, abilităţile de mişcare şi motorica. Atunci cănd cei mici îşi imaginează cum merg, cu viteză, pe diferite piste din diferite părţi ale lumii, îşi vor dezvolta şi imaginaţia. Simulatorul funcţionează cu 3 baterii AA/LR6, care nu fac parte din ambalaj.

Plasticul jucăriilor Smoby este solid şi rezistent, şi în acelaş timp şi plăcut şi neted, şi catifelat la atingereCulorile, funcţiile mecanice şi cele electronice ale jucăriilor Smoby din plastic, dezvoltă imaginaţia şi fantezia copiilor. Captează atenţia fiecărui copil, de aceea este un cadou perfect pentru cei mai mici conducători şi cursanţi auto. Fiecare jucărie Smoby de copii are colţurile rotunjite, astfel copii se vor simţii mereu în siguranţă. Procesul de fabricaţie este verificat cu stricteţe, astfel jucăriile se potrivesc standardelor de cea mai înaltă siguranţă. Smoby este o garanţie pentru calitatea franceză, pentru designul original şi pentru produsele unice. Dimensiunile simulatorului de vehicule auto 85*36*50 cm, iar greutatea acestuia este aproape 4 kg.

 

Doprava nad 199 Lei zdarma

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni85*36*50 cm
Inaltimea produsului50 cm
Dimensiunile ambalajului50*20*50 cm
Lungime intreaga85 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate3,65 kg
NoteBattery: 3 x AA/LR6 1.5V not included
Culoarearoșu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...