Șezlong reglabil pentru copii Beaba Up&Down Bouncer III Leaves gri 4 înălțimi și 3 poziții de la 0 luni

Detalii privind produsul

Șezlongul reglabil pentru copii Beaba Up&Down Bouncer III va aduce confort bebelușului dumneavoastră pe tot parcursul zilei! Acest pătuț confortabil pentru bebeluși într-o combinație frumoasă de culori se va transforma brusc într-un leagăn sigur. Datorită căptușelii unice, care este ergonomică și confortabilă în același timp, puteți folosi șezlongul pentru bebelușii de la 0 luni. Avantajul este, de asemenea, perna moale, care va oferi bebelușilor un sprijin optim pentru cap. După ce copilașul dvs. face trei luni, puteți scoate căptușeala și puteți continua să folosiți șezlongul.

Confort

Scaunul de odihnă Beaba cu model drăgălaș se poate regla în 4 înălțimi - prin apăsarea butoanelor de siguranță scaunul se poate regla mai sus sau mai jos. Bebelușul își poate privi părinții de la o înălțime ideală, frații și evenimentele, care se întâmplă în jurul său. Mai mult, scaunul de odihnă se poate înclina cu o mână în 3 poziții astfel că, la nevoie bebelușul poate să doarmă confortabil în acesta. De siguranța bebelușului se îngrijește centura de siguranță în 5 puncte. Scaunul de odihnă în același timp poate servi și ca leagăn care de asemenea se poate fixa în vederea evitării răsturnării. Scaunul de odihnă cu o structură stabilă este dotat cu două mânere practice, care fac posibilă mutarea ușoară a scaunului de odihnă.

Despre Beaba

Marca Beaba provine din Franța și din anul 1989 ușurează munca părințiilor cu copii mici.  Producătorii și designerii mărcii Beaba se asigură ca toate produsele lor să fie din material de cea mai înaltă calitate, datorită căruia produsele acestui brand îndeplinesc cele mai înalte criterii de calitate. Producătorul francez Beaba de la începutul carierei sale, a primit o serie de premii în urma unor jurizări profesionale dar și de la părinții mulțumiți și va aduce același sentiment, atât dumneavoastră cât și copiilor dumneavoastră.

Caracteristici

  • scaun pentru bebeluși
  • potrivit de la 0 luni
  • cu o inserție specială pentru nou-născuți
  • leagăn stabil
  • scaun reglabil în înălțime
  • centură de sigurană în 5 puncte
  • îndeplinește cele mai înalte criterii de siguranță
Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 0 luni
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni87*51*52 cm
Inaltimea produsului87 cm
Dimensiunile ambalajului64*57*16 cm
Inaltime reglabilaDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate5,0 kg
Capacitate maximă admisă9,0 kg
Culoareagri
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...