Șezlong pliabil din lemn pentru copii Outdoor Kids Sunchair Eichhorn cu material în dungi capacitate maximă admisă de 40 kg

Detalii privind produsul

Șezlongul pliabil din lemn pentru copii Outdoor Kids Sunchair de la producătorul german Eichhorn este alegerea excelentă pentru grădină pentru toți băieții și fetele de la vârsta de 3 ani. Șezlongul atemporal este fabricat din lemn de fag de cea mai bună calitate, iar învelișul cu dungi verde-alb din material textil de înaltă calitate are o capacitate de încărcare de până la 40 kg. Șezlongul reglabil poate fi adaptat cu ușurință nevoilor copilului, este și ușor de pliabil, nu ocupă mult spațiu. Construcția din lemn masiv este foarte stabilă, rezistă ani de zile copiilor dvs., iar materialul său are un filtru UV, datorită căruia își păstrează culorile frumoase chiar și după mult timp.

Fiecare copil va iubi șezlongul elegant. Șezlongul pliabil este foarte confortabil, copiii pot sta mult timp pe el, poate fi reglat pe 3 nivele diferite pentru un confort maxim. Micuții dvs. îl pot folosi cu orice ocazie, în timpul sărbătorilor și vizitelor, la plajă, se pot bucura de relaxare, se pot juca jocuri sau poate fi luat și în excursii și concedii. Șezlongul elegant din lemn este, de asemenea, un accesoriu decorativ excelent pentru orice grădină, ajutând copiii să-și creeze o legătură unică cu natura. Lățimea scaunului este de 30 cm.

De mai bine de 60 de ani, producătorul german Eichhorn aduce băieților și fetelor jucării din lemn de cea mai înaltă calitate, care susțin pe deplin dezvoltarea creativității și individualității copiilor. Produsele premium Eichhorn sunt atemporale și vor încânta următoarea generație. Sprijină curiozitatea sănătoasă a copiilor, imaginația și totodată le dezvoltă abilitățile motorice. Cele mai înalte standarde etice și de mediu ale lui Eichhorn contribuie la protejarea tradițională a pădurilor și participă activ la refacerea lor.  Jucăriile din lemn îndeplinesc criteriile și standardele stricte de siguranță stabilite de Uniunea Europeană, astfel încât copilașii dvs. să se joace în cea mai mare siguranță.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaGermania
Dimensiunile ambalajului102*7*45 cm
Înălțimea scaunului30 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate3,00 kg
Capacitate maximă admisă40 kg
Culoareaverde
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...