Șezlong bebeluși Beaba Evolutive Compact baby seat II Heather Grey pliabil de la 0 luni gri

Detalii privind produsul

Urați-i un bun venit în oferta noastră, unei versiuni mai bune, mai frumoase și mai moderne a șezlongului pentru bebeluși Beaba! Șezlongul pentru bebeluși Beaba Evolutive Compact Baby Seat II este un șezlong ușor, compact și confortabil, iar copilul dvs. se va îndrăgosti instantaneu de el! Șezlongul Beaba este potrivit pentru copii încă de la naștere, dar datorită soluției sale revoluținoare poate fi folosit și de copiii mai mari. Șezlongul are un sistem intuitiv de pliere și asamblare care seamănă cu o umbrelă. Când este pliat, șezlongul se blochează automat, datorită brevetului unic Beaba. Forma compactă și greutatea redusă îl fac tovarășul ideal de călătorie și nu ocupă mult spațiu nici acasă. Picioarele șezlongului sunt distanțate pe larg, ceea ce face ca șezlongul să fie stabil. Husa șezlongului are mânere practice, pe care le puteți prinde cu ușurință și transporta șezlongul. Marele avantaj al șezlongului Evolutivei Beaba este faptul că, crește cu copiilașii dvs. Nou născuții îl pot folosi ca un șezlong confortabil până la 9 kg, iar copilașii de la 12 luni până la 30 kg, îl vor putea folosi ca un scaun sau fotoliu. 

Confort maxim

Șezlongul Beaba în nuanțe frumoase de gri, a fost fabricat din material moale şi confortabil și este dotat cu o pernă căptuşită pentru bebeluși. Este proiectat ergonomic și are o tetieră care oferă suport optim pentru cei mici. Bebeluşul se simte confortabil şi în siguranţă nu doar la o vârstă fragedă. Siguranţa bebeluşului este asigurată şi de centura de siguranţă în 3 puncte, care va împiedică alunecarea bebeluşului, care se mișcă permanent. Perna se poate detaşa uşor când nu mai aveți nevoie de ea pentru sprijinirea capului. La copii mai mari rogojina se poate folosi ca un fotoliu conforatabil. Căptușeala pernei poate fi spălat într-o mașină de spălat cu un program delicat, iar perna este recomandat să fie spălată manual.

Despre marca Beaba

Începând din anii 1989 marca franţuzească Beaba încearcă , cu aparate mici, inovative de bucătărie şi cu accesorii pentru bebeluşi, să le ușureze viața părinților. Designerii mărcii Beaba pun un mare accent pe calitate, astfel că, produsele Beaba corespund celor mai înalte standarde de calitate. Folosirea produselor de această marcă, de îngrijire a bebeluşilor, este foarte intuitivă şi uşoară. Produsele producătorului franţuzesc Beaba este titularul mai multor premii, care nu reflectă doar opiniile profesioniştilor, ci şi părerea părinţilor mulţumiţi.

Caracteristici

  • șezlong pentru copii, Beaba
  • potrivit de la naștere
  • cu pernă pentru bebeluşi
  • centură de siguranţă în 3 puncte
  • sistem pliabil, intuitiv
  • un design franţuzesc modern
  • produs de calitate Beaba

Doprava 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 0 luni
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni64*74*60 cm
Inaltimea produsului60 cm
Dimensiunile ambalajului32*21*110 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate2,5 kg
Culoareagri
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...