Set de prânz Bubble Cook 892 Écoiffier în geantă cu 19 accesorii de la 18 luni

Detalii privind produsul

Setul de vase Écoiffier Bubble Cook în geantă este un set de vase frumos și modern care transformă fiecare bucătărie de joacă mai distractiv. Setul de prânz este ideal pentru fiecare copil care își doresc un set propriu de vase. Setul de vase cu tacâmuri au fost fabricate din material de plastic de calitate care sunt plăcute la atingere și o să-i fie de folos fetiței pe o lungă durată. Setul de vase pentru copii conține în total 19 accesorii frumoase de care este nevoie fiecărei fetițe pentru bucătărie de joacă. Accesoriile sunt moderne și au fost fabricate cu un aspect real.

Firma franzuzească Écoiffier se ocupă cu fabricarea jucăriilor de calitate care o să fie pe placul copiilor. Setul de prânz cu vase și accesorii corespunde cerințelor europene și are  certificat de calitate. Dimensiunile setului de prânz pentru copii  sunt de 23x13x19 cm.  Setul de prânz cu vase Bubble Cook pentru copii strălucește în combinații de culori roz-portocaliu-verde-mov datorită căruia are un aspect vesel și nou.  Vasele pentru copii se găsesc într-o geantă practică și frumoasă de culoarea roz, care o poate folsi fetița Dumneavoastră cu ocazia plimbării sau la cumpărăturisau chiar o poate depozita formele din nisipar.

Setul cu vase pentru copii conține 2 farfurii de culoarea mov, 2 farfurii mici de culoarea verde, 2 pahare portocalii și roz pentru ceai sau limonadă, set de tacâmuri de culoarea roz care conține 2 furculițe , 2 cuțite și 2 lingurițe. Mai aparține aici un vas verde cu capac, o tigaie de culoarea verde și un strecurător pentru paste de culoarea portocaliu. Datorită setului de vase pentru copii copii învață cum se pregătește în mod corect o masă și folosirea corectă a tacâmurilor. Setul de prânz cu vase pentru copii și accesorii Bubble Cook este recomandat în special fetițelor de la 18 luni.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni23*13*19 cm
Dimensiunile ambalajului48*38*28 cm
Greutate0,31 kg
Culoarearoz
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...