Set de vase Bubble Cook Écoiffier cu 18 accesorii roz de la 18 luni

Detalii privind produsul

Tigaia Écoiffier Bubble Cook pentru copii este un accesoriu superb și modern care îi dă strălucire fiecărei bucătărie de joacă. Tigaia Bubble Cook pentru copii a fost fabricat din material de plastic de calitate, care este rezistent, este de înaltă calitate și oferă siguranță celor mici. Tigaia pentru copii conține 18 de accesorii care nu poate lipsi din bucătăria de joacă al copiilor. Cu ajutorul vaselor Bubble Cook micuții o să petreacă mult timp plăcut și vesel.

Firma franzuzească Écoiffier este o firmă recunoscută și renumită care se ocupă cu fabricarea jucăriilor pentru copii de bună calitate și de înaltă siguranță. Tigaia cu accesorii corespunde cerințelor europene. Tigaia pentru copii cu accesorii este recomandat în special fetițelor de la 18 luni. Tigaia Bubble Cook pentru copii strălucește în culoatea roză cu un capac transparent desuptul căruia se ascund accesorii moderne și colorate copiilor. Diamentrul tigăii este de 20 cm și de 9 cm înalt.

Tigaia ascunde vase colorate, ca și cum ar fii 2 farfurii mov, 2 furculițe, 2 cuțite mici de culoarea roz, 2 pahare portocalii, 2 cești verzi cu suport, 2 lingurițe de ceai, 4 vase de diferite înălțimi de culoarea verde și mov. Accesoriile arată împreună foarte bine și transformă bucătăria de joacă mai frumos. Vasele se pot depozita după folosință în tigaie, dat tigaia se poate folosi și separat ca și accesoriu de bucătărie.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni32*20*9 cm
Dimensiunile ambalajului60*40*30 cm
Greutate0,27 kg
Culoarearoșu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...