Set utilaje de construcţii pentru nisip BIG camion, excavator şi încărcător frontal de la 24 luni

Detalii privind produsul

Compania BIG oferă un set superb pentru nisip, care conţine în total 3 utilaje de constucţii. Setul conţine un excavator, un încărcător frontal şi un camion. Aceste utilaje strălucesc în culoare foarte frumoasă de galben. Jucăriile sunt fabricate cu cea mai bună calitate germană. Maşinuţele de jucărie sunt fabricate din plastic de calitate, iar aspectul cu amănunte bine gândite şi cu componente mobile va impresiona fiecare copilaş. Din acest set fac parte maşinuţele care nu pot lipsi de la nicio construcţie. Băieţii cu excavatorul vor putea scoate nisipul, apoi cu încărcătorul frontal vor putea aşeza acesta pe camion şi vor putea transporta la locul lui.

Utilajele de construcţie strălucesc în culoare foarte frumoasă de galben, completat cu componenete de culoare gri şi negru, astfel această combinaţie de culoare va impresiona fiecare băieţel. Maşinuţele sunt dotate cu roţi moi din cauciuc. Folosirea maşinuţelor de jucărie este universală - se poate juca cu aceste maşinuţe pe diferite piste de maşini, pe covor cu pistă, într-un garaj de jucărie sau pe podea, pe covor sau unde vor fantezia copiilor. Jocul cu astfel de jucării dezvoltă fantezia copiilor într-un mod jucăuş. Dimensiunile maşinuţei sunt aproximativ 23*10*12 cm şi sunt recomandate copiilor de la vârsta de 2 ani.

Firma germană producătoare BIG produce jucării de categorie înaltă care au şi premii internaţionale. Simbolul firmei este bivolul, care are următoarele caracteristici: putere, masivitate şi rezistenţă, chiar aceste lucruri caracterizează această marcă. Marca BIG se bazează pe siguranţa produselor sale, materialele folosite la fabricare sunt nu numai de calitate şi inocive asupra sănătăţii, dar sunt şi reciclabile. 

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 24 luni
Tara de provenientaGermany
Dimensiuni23*10*12 cm
Lungime intreaga23 cm
Filtru UVDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate0,6 kg
Culoareagalben
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...