Set utilaje de construcţie Sansibar BIG Power worker 3 modele cu roţi din cauciuc de la 24 luni

Detalii privind produsul

Setul de trei mașinuțe de construit Sansibar pentru nisip de la marca germană Big este compus din autobasculantă, excavator și încărcător de culoare neagră. Jucăriile pentru copii de la 2 ani sunt fabricate din plastic de înaltă calitate și au un design impresionant, cu o mulțime de detalii elaborate și părți care se mișcă. Setul de jucării include toate mașinile de care micuțul dvs. constructor are nevoie pentru lucrările de construcție. Excavatorul cu încărcător, va servi pentru încărcarea nisipului care va fi încărcat pe autobasculată pentru a putea fi transportat pe șantier.

Utilajele de construcție pentru copii sunt realizate într-o culoare neagră frumoasă, cu elemente albastre, așa că vor impresiona instantaneu fiecare băiat care își va dorii să se joace imediat cu ele. Jucăriile pentru copii au roți din cauciuc moale. Mașinuțele de jucărie pentru copii au uz universal - pot fi folosite atât în interior, cât și în exterior. Ele sunt ușor de spălate cu apă și sunt echipate cu un filtru UV de protecție solară, astfel încât acestea să își păstreze aspectul chiar și după o lungă perioadă de timp. Joaca cu aceste jucării dezvoltă într-un mod distractiv imaginația și creativitatea copiilor Dimensiunile unei mașinuțe de jucărie -a încărcătorului sunt de 23*10*12 cm, iar dimensiunile totale ale mașinuțelor individuale sunt între 16 - 23 cm.

BIG este un producător de renume german cu o poziție de lider mondial în fabricarea jucăriilor pentru copii din plastic de înaltă calitate. Logo-ul producătorului BIG este un bivol, care prezintă rezistență, durabilitate și robustețe - acestea fiind trăsăturile caracteristice ale acestui brand. Părinții au încredere în acest brand și-l laudă în principal pentru siguranța dovedită, cea mai avansată tehnică în producerea și utilizarea materialelor inofensive și reciclabile.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 24 luni
Tara de provenientaGermania
Lungime intreaga16 - 23 cm
Filtru UVDa
Ambalat în carton I/NDa
Culoareanegru
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...