Set utilaje de construcţie Bob constructorul Écoiffier autobasculantă, cilindru compactor, excavator portocaliu de la 18 luni

Detalii privind produsul

Utilajele de construcție Bob constructorul Écoiffier oferă copiilor o autobasculantă excelentă, un cilindru compactor și un excavator, care va impresiona fiecare băiat de la vârsta de 18 luni căruia îi place să se joace cu mașinuțele și jucăriile de nisip. Acest set excelent de mașini este fabricat din plastic de înaltă calitate și durabil. Utilajele de construcție pentru copii sunt realizate într-o combinație frumoasă de culori galben-portocaliu, iar geamul din față este decorat cu motivul ochilor veseli. Mașinuțele sunt potrivite pentru jocuri în exterior dar și în interior și sporesc imaginația copiilor, creativitatea și abilitățile motorii.

Autobasculanta are dimensiunile de 20*15*15 cm, excavatorul - 23*15*15 cm si cilindrul compactor 24*15*15 cm. Écoiffier este un producător francez care produce jucării de înaltă calitate. Écoiffier îndeplinește cele mai înalte criterii europene, astfel încât jucăriile Écoiffier sunt, de asemenea, potrivite pentru cei mai mici copii. Producătorul Écoiffier se mândrește pe piața de jucării cu un design original, tendințe moderne, criterii de siguranță și calitate la un preț rezonabil.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaFranţa
Inaltimea produsului15 cm
Lungime intreaga23 cm
Greutate3x 0,2 kg
Culoareaportocaliu
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...