Set tractor cu pedală Claas Farmer XL cu remorcă Smoby și pistă de mașină Vroom Planet Mega Jump

Detalii privind produsul

Tractorul cu pedală Claas Farmer XL cu remorcă și pista de mașină Vroom Planet Mega Jump este într-adevăr un set superb de jucărie pentru copii deja de la vârsta de 3 ani.  Jucăriile se completează una pe cealaltă în culoare și aspect, îi vor distra pe cei mici pentru un timp îndelungat. Jucăriile vor avea un efect foarte bun asupra funcțiilor motorice și de comunicare, dezvoltării fanteziei și imaginației, în timp ce cei mici sunt entuziasmați de lumea concurenților de mașină și fermierilor mici. Setul de jucărie se poate achiziționa la preț promoțional astfel nu numai copii dumneavoastră se vor îmbogăți cu jucării moderne de calitate și rezistente, ci puteți și economisi. Producătorul franțuzesc Smoby se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate într-un design unic. Setul de jucărie este potrivit pentru distracția în comun a mai multor copii. 

Tractor cu pedale pentru copii Claas Fermier XL Smoby cu remorcă verde

Tractorul cu pedale Claas Farmer XL este visul îndeplinit al fiecărui băiețel. Care băieţel nu şi-ar dori să îmbrace măcar o dată rolul de tractorist? În produs se află un tractor pentru copii cu un design unic verde-roșu, care de abia se poate diferenția de tractorul real. Folosirea acestuia este recomandată copiilor de la vârsta de 3 ani. Structura sa puternică s-a fabricat din materii de bază de cea mai bună calitate astfel că, va rezista timp de mulți ani. Roțile tractorului cu pedale se pot ghida cu ajutorul volanului. Materialul său rezistent de bază este garanția siguranței și a calității maxime. Volanul este dotat cu un claxon cu, care micii tractoriști își vor semnaliza sosirea. Scaunul reglabil va oferi conducerea confortabilă. Datorită formei sale ergonomice, copii nu vor obosi nici după o ședere mai îndelungată. 

Partea din spate a tractorului pentru copii este completată cu o remorcă, care îi va face designul mai interesant. Remorca din partea din spate dispune de 2 roți, care se pot demonta la nevoie. Tractorul mic este cu antrenare cu lanț, capacitatea sa de greutate este de 30 kg. Copii vor putea transporta jucării, materiale de construcție, unelte de lucru sau orice altceva. Deoarece remorca este foarte rezistentă va suporta și o greutate mai mare. Înălțimea scaunului de la sol este de 37 cm astfel că, copilașul nu stă la înălțime. Lungimea tractorului este de 141 cm. Mersul cu tractorul nu este doar distractiv, ci contribuie și la dezvoltarea fizică a copiilor. Prin folosirea volanului își perfecționează motorica fină, prin pedalare își întărește mușchii de la picioare. Prin jocul de rol de-a tractoristul li-i se dezvoltă fantezia și imaginația. 

Pistă de mașină pentru copii Mega Jump Vroom Planet Smoby lansator cu 2 mașinuțe de la vârsta de 18 luni

Pista de mașină Vroom Planet Mega Jump din atelierul producătorului franțuzesc Smoby este o pistă unică de mașină pentru copii de la vârsta de 18 luni. Pista de mașină strălucește în culori vii cu 2 mașinuțe cu care băieții vor petrece clipe distractive în timpul jocului cu pista de mașină de lansare. Coborârea mașinuțelor de pe pista de mașină cu o înălțime de 67 cm asigură o distracție mare pentru fiecare copil căruia îi place mașinuța. Înălțimea pistei de mașină este de 67 cm astfel că, cei mai mici își pot pregăti vehiculele confortabil pentru cursa rapidă și periculoasă. Panta abruptă a pistei albastre de mașină sau podul mare, care se poate trage afară pe pista galbenă de concurs este garanție pentru concursurile distractive. Curba închisă și serpentina le oferă copiilor aventuri mari până când mașinuța ajunge la linia de sosire.

Pista de mașină pentru băieți dispune de dispozitiv simplu de pornire și mașinuțele sar la înălțimi fantastice. O mașinuță o așezăm pe pista inferioară și prin apăsarea butonului zboară afară. Cascadoriile le putem privi cu atenție și în linia de sosire, unde din nou trebuie să se pregătească de săritură la înălțime. La orice fel de avarie mecanicii îndemânatici de mașină sunt pregătiți să-și îndeplinească misiunea, unde le stă la dispoziție șoferilor mici și o benzinărie. Cu pista de mașină Vroom Planet cu 2 mașini de lansare le dăruiți clipe fericite și distracție aventuroasă copilului dumneavoastră.Dimensiunile acestei jucării distractive sunt de 75*73*67 cm, în timp ce lungimea sa totală este de 75 cm.

Smoby este o companie franțuzească renumită producătoare de jucării din plastic de calitate excepțională și moderne. Materialul din plastic al jucăriilor Smoby este solid și rezistent, dar în același timp plăcut și neted pentru mânuțele copilului, moale la atingere. Colțul fiecărei jucării Smoby este rotunjit ca pe copii să nu-i amenințe pericolul de rănire în timpul jocului vesel. Aspectul de culoare al produselor stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor, stârnește instant atenția celor mici.

Doprava 69

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni141*44*53 cm
Inaltimea produsului53 cm
Dimensiunile ambalajului80*40*45 cm
Înălțimea scaunului37 cm
Lungime intreaga141 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate6,9 kg
Greutate copil maxima30 kg
Culoareaverde
Set de produseDa
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...