Set tractor cu pedale Claas Farmer XL cu remorcă Smoby şi ghiozdan cu unelte Maşini 3 cu maşinuţă

Detalii privind produsul

Tractorul cu pedale Claas Farmer XL cu remorcă şi rucsac de unelte cu mașinuță este într-adevăr un set minunat de jucărie pentru copii de la vârsta de 3 ani. Jucăriile se completează în culoare și design, îi vor distra pe copii pentru un timp îndelungat. Jucăriile vor avea un efect foarte bun asupra dezvoltării motoricii și funcțiilor de comunicare, fanteziei și imaginației, în timp ce îmbracă rolul de fermieri mic sau rolul de mecanic auto.Setul de jucărie se poate achiziționa la un preț avantajos astfel că, nu numai că, copii dumneavoastră se vor îmbogăți cu jucării moderne de calitate și rezistente, ci veți putea și economisi. Producătorul franțuzesc Smoby se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate într-un design unic. Setul de jucărie este potrivit pentru distracția în comun a mai multor copii.

Tractor pentru copii cu pedale Farmer XL Smoby cu remorcă roşu

Tractorul cu pedale Claas Farmer XL este visul îndeplinit al fiecărui băiețel. Care băieţel nu şi-ar dori să îmbrace măcar o dată rolul de tractorist? În produs se află un tractor pentru copii cu un design unic verde-roșu, care de abia se poate diferenția de tractorul real. Folosirea acestuia este recomandată copiilor de la vârsta de 3 ani. Structura sa puternică s-a fabricat din materii de bază de cea mai bună calitate astfel că, va rezista timp de mulți ani. Roțile tractorului cu pedale se pot ghida cu ajutorul volanului. Materialul său rezistent de bază este garanția siguranței și a calității maxime. Volanul este dotat cu un claxon cu, care micii tractoriști își vor semnaliza sosirea. Scaunul reglabil va oferi conducerea confortabilă. Datorită formei sale ergonomice, copii nu vor obosi nici după o ședere mai îndelungată. 

Partea din spate a tractorului pentru copii este completată cu o remorcă, care îi va face designul mai interesant. Remorca din partea din spate dispune de 2 roți, care se pot demonta la nevoie. Tractorul mic este cu antrenare cu lanț, capacitatea sa de greutate este de 30 kg. Copii vor putea transporta jucării, materiale de construcție, unelte de lucru sau orice altceva. Deoarece remorca este foarte rezistentă va suporta și o greutate mai mare. Înălțimea scaunului de la sol este de 37 cm astfel că, copilașul nu stă la înălțime. Lungimea tractorului este de 141 cm. Mersul cu tractorul nu este doar distractiv, ci contribuie și la dezvoltarea fizică a copiilor. Prin folosirea volanului își perfecționează motorica fină, prin pedalare își întărește mușchii de la picioare. Prin jocul de rol de-a tractoristul li-i se dezvoltă fantezia și imaginația. 

Rucsac cu scule Maşini 3 Smoby cu maşinuţă asamblabilă McQueen

Rucsacul cu scule şi cu o maşinuţă mică, asamblabilă Smoby strălucește cu motivul desenelor animate populare Maşini-Cars. În rucsac băieţii vor găsi scule şi o maşinuţă McQueen, pe care o vor putea asambla din nou şi din nou. Ruscacul practic cu maşinuţă şi scule este potrivit pentru băieţii de la vârsta de 3 ani, care tânjesc să dețină un mic atelier mecanic. Cu acest set de jucărie băieţelul dumneavoastră va deveni un mecanic mic adevărat de mașină. Setul Smoby cu scule s-a fabricat din materii de bază de calitate, care sunt rezistente şi care îi vor servi pe copii dumneavoastră timp de mulți ani. Colţurile jucăriilor sunt rotunjite pentru ca, în timpul jocului, copii să se poată juca în siguranţă şi de asemenea pentru a nu exista teama de rănire. 

Ruscacul de culoare strălucește în combinația de culori frumoase roşu și negru, care este tipic desenelor animate Mașini 3. În rucsac se află șurubelnița, care este indispensabilă pentru asamblarea mașinuței McQueen. Uneltele s-au fabricat din material de plastic de calitate, care este rezistent și plăcut la atingere. Uneltele au fost fabricate în așa fel ca, copii să le poată prinde confortabil în mâna lor și să le ofere o joacă sigură. 

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care fabrică jucării din plastic de calitate excepțională și moderne. Materialul din plastic al jucăriilor Smoby este puternic și rezistent, dar în același timp plăcut și neted pentru mânuțele copiilor, neted la atingere. Colțurile fiecărei jucării Smoby sunt rotunjite ca, în timpul jocului vesel copii să nu fie amenințați de pericolul de rănire. Culoare produselor stimulează și dezvotă imaginația și fantezia copiilor, va stârni instantaneu privirea copilașilor. 

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni141*44*53 cm
Inaltimea produsului53 cm
Dimensiunile ambalajului80*40*45 cm
Inaltimea sezutului37 cm
Lungime intreaga141 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate6,9 kg
Greutate copil maxima30 kg
Culoareaverde
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...