Set tractor cu pedale Farmer XL Smoby cu remorcă şi curea cu unelte Maşini cu 3 buzunare cu fermoar cadou

Detalii privind produsul

Setul unicului tractor pentru copii Farmer XL cu remorcă și aeroport Vroom Planet cu maşinuţă şi avion, este un joc minunat pentru copii de la 3 ani, care se joacă cu drag de-a mecanici auto sau fermieri. Jucăriile se completează în culoare și design, îi vor distra pe copii pentru un timp îndelungat. Setul de jucărie se poate achiziționa la preț avantajos astfel că la cumpărare veți putea și economisi. În produsele Smoby se reflectă designul franțuzesc, sunt sigure și de calitate, îi vor cuceri inima fiecărui copilaș. Setul de jucărie este potrivit pentru distracția în comun a mai multor copii. 

Tractor pentru copii cu pedale Farmer XL Smoby cu remorcă roşu

Tractorul cu pedale Farmer XL este un tractor unic pentru copii, de culoare roșie, cu remorcă și capotă care se poate deschide. Tractorul de jucărie are dimensiuni mai mari decât orice alt tractor. Folosirea acestuia este recomandată copiilor de la 3 la 8 ani. Tractorul pentru copii Farmer XL este realizat într-o combinație de culori, roșu, gri și negru cu roți stabile de culoare neagră și remorcă roșie. Tractorul pentru copii are un scaun stabil, care poate fi reglat în față sau în spate și volan care se rotește Înălţimea scaunului de sol este 37 cm. Datorită faptului, că remorca este detașabilă, copilul își poate transporta pe ea nisipul, pietrele sau alte lucruri. Capota tractorului se poate deschide, lucru care îi dă un design realist tractorului. Tractorul pentru copii are o capacitate maximă admisă de 30 kg.

Construcţia masivă este fabricată din materiale de cea mai bună calitate, astfel va rezista mulţi ani. Cu lungimea sa de 136 cm, tractorul este o jucărie minunată pentru fiecare băiat, cu care va avea parte de o distracție pe cinste. Lățimea tractorului este de 45 de cm și are o înălțime de 56 cm. Se pedalează foarte ușor și funcționează pe lanț. Roțile sunt controlate de câtre volan. Avantajul unui tractor pentru copii este faptul că promovează dezvoltarea fizică a copilului, întărește musculatura și întregul corp. Dezvoltă condiția fizică a copilului și, nu în ultimul rând, copilul dvs. va petrece ore întregi afară, la aer curat. Tractorul cu pedale și capotă care se deschide, este o jucărie de vis pentru fiecare băiat.

Curea Maşini 3 Smoby cu scule şi cu buzunar cu fermoar

Cureaua Smoby cu unelte şi un buzunar cu fermoar va oferi bucurie copiilor, cărora le plac desenele animate Cars. Cureaua de jucărie este practică și cu un design frumos. Aceasta este potrivită băieţilor de la vârsta de 3 ani, băieților cărora le place să se joace cu maşinile şi cu uneltele. Copilul va deveni un adevărat mecanic auto cu această jucărie. Cureaua întreagă are un design fabulous, Cars 3, care este foarte popular în rândul copiilor şi care îi va fascina. Lungimea acesteia se poate regla datorită cataramei. Micul mecanic auto îşi va putea monta cu plăcere maşinuţa proprie, iar datorită curelei minunate îşi va putea transporta uneltele importante.

Cureaua şi maşinuţa sunt de culoare roşu şi negru. Uneltele s-au fabricat din material de plastic de calitate, care este rezistent şi neted la atingere. Designul lor este perfect pentru copii pentru ca ei să le poată prinde şi să se joace confortabil. Nu va putea lipsi din set nici ciocanul, şurubelniţa sau cheia articulată. Aceasta este un accesoriu ideal pentru atelierul de lucru de la producătorul franţuzesc Smoby, care dispune de ani lungi de tradiţie prin fabricarea jucăriilor de calitate. Joaca cu uneltele va dezvolta fantezia şi abilităţile motoricii fine care sunt foarte importante la vârsta lor. Nu în ultimul rând copii vor experimenta multe momente distractive cu jucăria.

Renumita marcă franceză Smoby produce jucării de calitate din plastic pentru copii, de mai bine de zece ani. Plasticul din care sunt confecționate jucăriile este solid, durabil și totodată moale și delicat pentru mânuțele copiilor, plăcut la atingere. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite, astfel încât copii dumneavoastră să fie în siguranță și feriți de accidente în timpul jocurilor vesele. Culorile jucăriilor din plastic Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor. 

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni141*44*53 cm
Inaltimea produsului53 cm
Dimensiunile ambalajului80*40*45 cm
Inaltimea sezutului37 cm
Lungime intreaga141 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate6,9 kg
Greutate copil maxima30 kg
Culoarearoșu
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...