Set tobogan Toboggan XL Smoby și masă de Picnic cu două scăunele KidChair

Detalii privind produsul

Setul toboganului unicat Toboggan XL cu dublu val și masa Picnic cu două scăunele KidChair pentru copii de la producătorul francez  Smoby se potrivește frumos în grădina voastră, datorită acestui set copii voștri n-o să vrea să plece de lângă el. Jucăriile sunt în nuanțe frumoase de culori roșu și verde. Setul este compus dintr-un tobogan de calitate Toboggan XL cu dublu val pentru copii și dintr-o masă Picnic cu două bănci. Se completează reciproc în culori, dar și în design și crează așa un întreg, din care copii își fac un centru de distracție. Datorită caracteristicilor unice , care sunt a producătorului Smoby, aceste jucării sunt foarte iubite.

Tobogan Toboggan XL Smoby în dublu valuri şi cu apă cu lungime 2,3 m

Toboganul pentru copii Smoby Toboggan XL este unul dintre cele mai bune produse de pe piață. Datorită suprafeței sale lungi de alunecare de 2,3 metri garantează o experiență intensivă și unică la fiecare alunecare. Caracteristică unică a toboganului este filtru anti UV, care protejează suprafața toboganului de razele soarelui și așa culorile sale rămân frumoase și nedeteriorate mulți ani de utilizare. Este foarte sigură, iar alunecarea este confortabilă datorită alunecării plăcute. Tobogan pentru copii Smoby Toboggan XL cu dublu val este o alegeră excelentă pentru copilașii voștri.  Toboganul are forma ergonomică dublu val și atașându-l la la apă se poate folosi în lunile de vară iar copii pot aluneca direct în piscină. Datorită scărilor nealunecoase este foarte sigur iar toboganul asigură o alunecare confortabilă. Atât desculț cât și cu piciorușele umede urcarea pe trepte este sigură și plăcută.

Copii alunecă direct în piscină și așa au tobogan propiu. Siguranța o garantează și că toboganul are o construcție masivă compusă din materiale plastice masive și rezistente, care în partea din mijloc sunt întărite. Materialul din plastic a toboganului este plăcut și neted la atingere. Toboganul are scările nealunecoase și bare pentru mâini, datorită cărora copii nu se pot accidenta.  Copii voștri vor iubi alunecarea în anotimpul vara, primăvara sau toamna.Toboganul este într-o combinație frumoasă de culori roșu și verde, care stimulează imaginația și fantezia copiilor.   Tobogan pentru copii se poate monta și demonta foarte ușoratunci când copilul nu îl folosește. Tobogan este lung de  2,3 m și dimensiunile lui sunt de 230*237*142 cm. Este perfect pentru copii de la 3 ani. Capacitatea de suport a toboganului este de 50 kg. Lățimea suprafeței pentru alunecare este de 40 cm. Înălțimea barelor este de 43 cm.

Măsuţă picnic cu două scăunele KidChair Red Smoby de la 18 luni

Setul unic, care este format dintr-o masă de picnic KidStool şi două scaune KidChair de la producătorul franţuzesc Smoby, care va oferi bucurie băieţilor şi fetiţelor de la 18 luni, care cu mare plăcere se joacă în aer liber. Setul drăguţ de jucărie a fost tratat cu filtru anti UV, astfel că îşi va păstra culorile strălucitoare pentru un timp îdenlungat. Aceste jucării se completează minunat prin culoare şi design şi vor fi un centru miunuat al distracţiei de grădină. Măsuţa picnic cu scăunele este o alegere potrivită pentru distracţia în interior şi exterior.

Smoby este o renumită companie franceză, care zeci de ani fabrică jucării de înaltă calitate și jucării moderne din plastic. Materialul de plastic al jucăriilor Smoby este puternic şi rezistent, dar în acelaşi timp plăcut şi neted pentru mânuţele copiilor, moale la atingere. Colţurile fiecărei jucării Smoby sunt rotunjite, ca copii în timpul jocului vesel să nu fie ameninţaţi de riscul de rănire. Culorile  produselor Smoby au un efect foarte bun asupra dezvoltării imaginației și fanteziei copiilor.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni237*112*142 cm
Inaltimea produsului142 cm
Dimensiunile ambalajului187*33*60 cm
Lungime intreaga237 cm
Lungimea suprafetei de alunecare230 cm
Filtru UVDa
Pereti dubliiDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate14 kg / 17 kg
Greutate copil maxima50 kg
Culoareaverde
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...