Set tobogan Toboggan XL cu jet de apă Smoby nisipar cu prelată şi stropitoare caracatiță

Detalii privind produsul

Toboganul Toboggan XL, nisiparul cu prelată Vario și stropitoare caracatiță este un set minunat pentru grădină sau curte pentru copii de la 3 ani, care își petrec cu plăcere timpul liber în aerul curat.  Setul de jucărie la preț avantajos îi va cuceri pe copii cu designul său unic și de calitate, iar părinții vor fi mulțumiți că, vor putea să economisească. Jucăriile formează o imagine minunată de ansamblu, s-au fabricat din materie primă de calitate și vor transforma fiecare curte într-una mai frumoasă. Jucăriile Smoby și BIG se remarcă cu aspectul lor minunat, iar prin designul lor de calitatea întâi, vor transforma fiecare grădină într-una mai perfectă. 

Tobogan de copii Toboggan XL Smoby în dublu valuri şi cu apă cu lungime de 2,3 m

Toboganul pentru copii, Toboggan XL de la Smoby este unul dintre cele mai de calitate produse din toboganele de pe, piață. La fiecare alunecare copii vor avea parte de o experienţă intensă şi unică de alunecare cu o suprafață de alunecare de 2,3 metri. Toboganul are o suprafaţă cu valuri duble formate ergonomic, în partea superioară acesta se poate ataşa la furtunul de apă și se poate folosi minunat în lunile de vară, deoarece copii vor putea  aluneca direct în piscina lor proprie mică. Datorită scărilor nealunecoase nu există riscul de alunecare de pe tobogan. Urcarea pe trepte este sigură și plăcută atât desculţ, cât şi cu picioruşele umede. Capacitatea de greutate a toboganului este de 50 kg.

Copii nu vor aluneca doar pe un tobogan simplu, ci vor avea şi un tobogan propriu cu apă. Structura solidă formată din părţi din plastic puternice şi rezistente, care este consolidată în partea din mijloc garanteaza siguranța. Suprafaţa din plastic a toboganului este plăcută şi netedă la atingere. Scările extra largi şi nealunecoase şi balustradele le oferă copiilor siguranţă. Toboganul are o lungime de 2,3 m şi dimensiunea acestuia este următoarea 230*237*142 cm. Acesta este potrivit pentru copii de la 3 ani. Lăţimea suprafeţei de alunecare este de 40 cm. Înălţimea balustradelor este de 43 cm. Toboganul este protejat de filtrul unic anti UV astfel că, materialul din plastic nu se strică, iar culorile nu se decolorează, ci vor rămâne la fel de frumoase, strălucitoare şi după mulți ani de folosire. Datorită formei toboganului alunecarea este foarte confortabilă şi sigură. Toboganul, Smoby Toboggan XL cu val dublu este o alegere minunată pentru copii dumneavoastră.

Nisipar pentru copii BIG cu prelată de la vârsta de 12 luni

Nisiparul pentru copii BIG este un nisipar de calitate pentru băieții și fetițele de la 12 luni. Acesta este cel mai mare nisipar dintre ofertele noastre, a cărui dimensiuni exterioare sunt 152*152 cm și înălțimea de 24 cm. În nisiparul producătorului german BIG datorită volumului său încap chiar și 200 kg de nisip. Accesoriul practic al nisiparului este prelata cu, care seara, în condițiile meteorologice rele sau când copii dumneavoastră nu se joacă, nisiparul se poate acoperi în curte. 

Caracteristici

  • Nisipar cu, colțuri rotunjite pentru copii
  • Potrivit de la 12 luni
  • Încap 200 kg de nisip în acesta
  • Greutate de 12,5 kg
  • Capacitate de greutate 50 kg
  • Dimensiunea 152*152 cm
  • Prelată 
  • Filtru UV împotriva decolorării
  • Colțuei rotunjite
  • Pentru joaca mai multor copii în comun

Joc de apă stropitoare caracatiță Aqua Nauti BIG cu jet de apă de 4 m extra stabilă

Stropitoare cu apă caracatiță Aqua Nauti din atelierul producătorului german BIG este într-adevăr o jucărie unică de grădină, care la prima vedere le trezește atenția băieților și fetițelor de la prima vedere de la vârsta de 3 ani. Caracatița veselă și zâmbitoare strălucește în nuanțe foarte frumoase de culoare albastră, le oferă năzdrăvanilor mici o reîmprospătare rece în arșițele verii deseori insuportabile cu jet distractiv de apă. După ce atașați caracatița țâșnitoare de apă la un furtun tradițional de grădină, șapca acesteia zboară la o înălțime de 4 m și în funcție de presiunea apei. Deja în timpul înălțării șapca caracatiței începe să se învârtă astfel îi așteaptă pe copii năzdrăvani o reîmprospătare plăcută. Materialul din plastic din care s-a fabricat caracatița conține filtru UV, acesta îi protejează culorile de decolorare și jucăria va rămâne la fel de minunată și strălucitoare ca și în prima zi. Tentaculele sale precum cele reale, care oferă o stabilitate extra funcționează ca prevenire a răsturnării. 

Caracatița cu design transformă fiecare curte și grădină într-una mai frumoasă. Fiecare copil după joaca obositoare de vacanță cu plăcere se răcorește lângă aceasta și devine prietenul său zilnic. Părinții pot invidia reîmprospătarea distractivă a celor mici, dar de aceasta într-adevăr nu va fi nevoie, deoarece șapca caracatiței zboară la o înălțime cum am dori astfel cei miic și cei mari se pot distra vara lângă aceasta. Joaca cu apă va servi familia pentru un timp îndelungat în timpul petrecerilor de vară, a party-urilor de grădină, excursiilor, va oferi tot timpul o reîmprospătare plăcută. Dimensiunile caracatiței țâșnitoare cu apă sunt de 45*45*45 cm, nu ocupă mult spațiu, se poate depozita ușor.

Smoby este un producător franțuzesc renumit cu experiență de mulți ani, care fabrică jucării din plastic de calitate excepțională și moderne. Materialul din plastic al jucăriilor Smoby este solid și rezistent, dar în același timp plăcut și neted pentru mânuțele copilașului, moale la atingere. Fiecare colț al jucăriei Smoby este rotunjit, culorile au un efect foarte bun la dezvoltarea imaginației și fanteziei copilașului. Producătorul german renumit BIG are o poziție de lider în fabricarea jucăriilor din plastic de calitate înaltă.

Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni237*112*142 cm
Inaltimea produsului142 cm
Dimensiunile ambalajului187*33*60 cm
Lungime intreaga237 cm
Lungimea suprafeței de alunecare230 cm
Filtru UVDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate14 kg / 17 kg
Capacitate maximă admisă50 kg
Culoareaverde
Set de produseDa
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...