Set tobogan Toboggan KS Smoby cu jet de apă 1,5 metri și set de găleată pentru nisipar Maşini de la 24 luni

Detalii privind produsul

Alegeți din seturile de jucării de cea mai bună calitate, la un preț promoțional. Setul toboganului Toboggan KS Smoby și setul cu găleată pentru nisip Mașini, este un set modern de jucării pentru băieții și fetele de la 2 ani. Setul de jucării la un preț promoțional, ceea ce înseamnă că nu doar numai că veți economosii, dar veți obține și jucării minunate pentru copilul dvs. Jucăriile din set se asortează foarte bine între ele, sunt realizate din materiale de calitate și oferă copiilor o distracție pe cinste. Avantajul jucăriilor Smoby, este de asemenea și filtrul anti-UV, care păstrează culori frumoase și vibrante ani de zile. Setul de jucării este potrivit pentru joaca mai multor copii.  

Tobogan pentru copii KS Smoby cu apă albastru-roşu cu lungime de 1,5 m de la vârsta de 24 luni

Toboganul pentru copii KS este un tobogan frumos roșu-albastru, potrivit pentru copii de la 2 ani. Are o construcție solidă și o suprafață de alunecare de 1,5 metri lungime. Capacitatea maximă admisă a toboganului este de 50 kg. Plasticul este plăcut și catifelat la atingere, are margini fine și rotunjite, care sunt de maximă siguranță pentru copii dvs. Siguranța toboganului pentru copii, este de asemenea garantată și de suprafața antiderapantă de pe scări, construcția solidă, consolidată de un suport din plastic. Copilul se poate ține de mânerele rezistente de pe părțile laterale ale toboganului. Un lucru interesant al toboganului, este faptul că că acesta poate fi conectat la apă, care va garanta o distracție pe cinste copiilor dvs. Copii pot aluneca de pe tobogan, direct în piscină.

Caracteristici

  • după conectarea la apă, se transformă într-o distracție unică
  • lungimea suprafeței de alunecat este de 150 cm, lățimea este de 40 cm
  • capacitate maximă admisă este de 50 kg
  • potrivit pentru copii de la 2 ani
  • filtrul anti-UV protejează culorile de decolorare
  • culori strălucitoare care inspiră fantezia copiilor
  • din plastic moale și durabil
  • potrivit pentru fiecare grădină sau curte
  • produs francez de calitate
  • ideal pentru băieți și fete. 

Set nisip cu stropitor Maşini Smoby 6 piese (18 cm înalt) de la vârsta de 18 luni

Setul de copii Smoby pentru nisip conţine 6 bucăţi de accesorii. Setul de copii pentru nisip în găleată conţine o găleată din plastic, o greblă, o lopată mică, o sită, o formă şi un stropitor. Setul de găleată de copii este fabricat din plastic puternic şi rezistent. Veţi oferi multă bucurie micuţului dumneavoastră cu acest set nou de jucărie pentru nisip, care este ornat cu tema de poveste Maşini (Cars). Găleata în culorile foarte frumoase şi vii de galben şi roşu, cu ornament splendid lateral va vrăji fiecare micuţ. Înălţimea găleţii este 18 cm. Este un joc ideal pentru nisipar şi pentru apă. Setul este recomandat de la vârsta de 18 luni. Cu aspectul unic, setul de găleată va cuceri inima fiecărui băieţel. 

Producătorul franţuzesc, Smoby se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate şi unice. Culorile vesele şi vii ale jucăriilor din plastic, Smoby vor dezvolta fantezia copiilor. Materialul de plastic din care produsele Smoby sunt fabricate este puternic şi rezistent, dar în acelaşi timp neted, plăcut şi moale la atingere.  Procesul de fabricaţie este strict controlat, astfel toate produsele Smoby corespund celor mai stricte standarde de siguranţă. 

Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni100*159*150 cm
Inaltimea produsului100 cm
Dimensiunile ambalajului119*25*44 cm
Lungime intreaga159 cm
Lungimea suprafeței de alunecare150 cm
Filtru UVDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate6,50 kg / 8 kg
Capacitate maximă admisă50 kg
Culoarearoșu
Set de produseDa
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...