Set tobogan cu jet de apă Funny Toboggan de 2 metri Smoby și stropitoare mare Buburuză 3,5 litri

Detalii privind produsul

Setul toboganului de 2 metri cu jet de apă și stropitoare mare în formă de buburuză este într-adevăr un set excepțional de jucării pentru fiecare băiețel și fetiță hiperactivă de la 2 ani. Setul avantajos de jucării se poate achiziționa acum la preț redus astfel că, puteți și economisi. Toboganul Smoby din set se caracterizează printr-un design original franțuzesc, iar datorită filtrului anti UV își va păstra culorile vibrante chiar și după ani de utilizare. În combinație cu stopitoarea pentru copii de la Écoiffier, copilașii vor avea parte de multă distracție în grădină sau în curte.

Tobogan cu apă Funny Toboggan Smoby 2 metri cu dublu val pereți rezistenți și filtru UV de la 2 ani

Toboganul Funny Tobogan cu jet de apă se încadrează printre toboganele de clasa întâi și cele mai modern de la producătorul franțuzesc renumit Smoby. Toboganul le oferă copiilor multe clipe pline de experiențe, deoarece suprafața de alunecare cu o lungime de 2 metri le ascunde adevărate aventuri. Toboganul strălucește într-o combinație fascinantă de culori roșu, verde, gri și alb de care se va îndrăgosti din prima clipă fiecare copil de la vârsta de 2 ani. Combinația unică de culori își va păstra frumusețea și strălucirea și după ani datorită protecției UV. O experiență mai mare garantează conectarea toboganului la furtunul de apă, deoarece toboganul clasic se va transforma în câteva clipe într-un tobogan unic cu jet de apă. Toboganul este o alegere minunată, deoarece va aduce o bucurie uriașă în viața fiecărui copilaș. 

Partea indispensabilă a toboganului este scara de calitate a cărei trepte nealunecoase le oferă copiilor o urcare sigură atât desculț, cât și cu piciorușele umede. Urcând în vârful toboganului siguranța copiilor este garantată de mânerele masive verzi, care în timpul alunecării le oferă copiilor un sentiment de siguranță și încredere în sine. Suprafața de alunecare cu val format ergonomic este foarte confortabilă. Avantajul mare al toboganului este că, se poate conecta la furtunul de apă astfel că, în zilele foarte fierbinți de vară oferă o reîmprospătare plăcută alunecând apoi pe toboganul cu apă. Dacă eventual este și o piscină în curte atunci copii vor putea aluneca direct în aceasta. Așadar copii vor putea alege dacă își doresc să alunece pe uscat în nisipar sau cu jet de apă în piscină. Capacitatea de greutate a toboganului este de 50 kg.

Stropitoare mare cu buburuză Picnic Écoiffier (volum 3,5 litri) verde/roşu de la 18 luni

Stropitoarea Écoiffier Picnic pentru copii are culoare roşie sau verde şi este ornată cu abţibild cu buburuză. Stropitoarele sunt fabricate din plastic de calitate, sunt ideale pentru nisipar sau pentru stropirea florilor. Mânerele sunt formate astfel încât să fie ideali pentru mânuţele micuţilor. Este recomandată de la vârsta de 18 luni. Dimensiunile stropitoarei de jucărie sunt 36*11,5*30 cm. Alegeți stropitoarea pentru copii de culoare verde sau roție și specificați alegerea dvs. în observația comenzii. 

Smoby este un producător renumit franțuzesc de jucării de calitate excepțională și moderne din plastic. Materialul din plastic al jucăriilor Smoby este solid și rezistent, dar în același timp plăcut și neted pentru mânuțele copilului, neted la atingere. Fiecare colț al jucăriei Smoby este rotunjit ca pe copii să nu-i amenințe pericolul de rănire în timpul jocului vesel. Culorile produselor Smoby au un efect foarte bun asupra devoltării imaginației și fanteziei copiilor. Écoiffier este un producător francez, care oferă jucării de calitate la prețuri promoționale. 

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni217*88*119 cm
Inaltimea produsului119 cm
Dimensiunile ambalajului190*34*50 cm
Lungime intreaga217 cm
Filtru UVDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate11,5 kg / 14,5 kg
Capacitate maximă admisă50 kg
Culoarearoșu
Set de produseDa
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...