Set tobogan copii Toboggan Super Megagliss 2in1 Smoby şi set roabă cu set găleată cadou de la 24 luni

Detalii privind produsul

Toboganul, Toboggan Super Megagliss 2in1 şi roaba cu găleată cadou formează într-adevăr un set minunat de jucării pentru fiecare copil năzdrăvan de la 2 ani, care îşi dorește să se mândrească cu jucării minunate de grădină în faţa prietenilor. Setul avantajos de jucării se poate achiziţiona acum la un preţ redus astfel că, veţi putea şi economisi. Jucăriile, Smoby și Écoiffier formează împreună o imagine de ansamblu minunată, s-au fabricat din materie primă de calitate, iar copii vor fi încântați să se joace cu aceste jucării ore în șir. Setul de jucării este potrivit pentru distracţia în comun a mai multor copii.

Tobogan cu apă Super Megagliss Toboggan 2in1 Slide Green Smoby 360 cm suprafața de alunecare cu filtru UV de la 24 luni

Toboganul Super Megagliss 2in1 de la producătorul francez Smoby într-un design frumos verde-turcoaz crește cu copiii de la 2 la 8 ani. Toboganul universal poate fi transformat cu ușurință într-un tobogan mic cu o lungime de 1,5 metri, iar când copiii cresc, prin conectarea celei de-a doua părți, obțineți un tobogan mare cu o lungime de până la 3,6 metri. Construcția extrem de puternică și durabilă a toboganului este stabilă și se mândrește cu o capacitate maximă admisă de până la 50 kg.

Materialul din plastic folosit în producție este plăcut la atingere iar marginile rotunjite asigură siguranța copiilor în timpul jocului. Toboganul are trepte antiderapante cu sprijin pe sol și mânere ferme pe părțile laterale ale toboganului. Urcatul scărilor este atât de sigur și plăcut chiar și cu picioarele goale și umede. Pe un tobogan mare cu o suprafață ergonomică, copiii vor experimenta până la un val triplu la alunecare, acesta le va oferi distracție timp îndelungat. Dimensiunile sale sunt de 352*112*186 cm. Suprafața toboganului este echipată cu un filtru anti UV care protejează culorile de decolorare, datorită căruia toboganul arată ca nou chiar și după o utilizare îndelungată. 

Roabă de grădină Écoiffier roşu cu accesorii de la vârsta de 18 luni

V-aţi dori să vă întâmpinaţi copilaşul cu o roabă frumoasă de jucărie? Roaba cu accesorii de la Écoiffier este o jucărie foarte frumoasă pentru fiecare copil de la 18 luni, iar cu aceasta va fi garantată distracția în nisipar și în grădină. Roaba străluceşte într-o combinaţie minunată de culori, care împreună cu accesoriul redau un efect foarte frumos. Setul conţine o lopată practică, greblă, stropitoare, formă de nisip morcov şi găleată decorată cu motivul frumos de grădină. Roaba pentru copii s-a fabricat din materie primă de calitate şi aceasta se rulează pe 2 roţi pentru o stabilitate mai mare. Folosirea şi manevrarea acesteia va fi uşoară pentru micul dumneavoastră ajutător şi îi va oferi multe momente vesele.

Smoby și Écoiffier sunt companii franțuzești de jucării, care se ocupă cu producerea de jucării de calitate, care sunt fabricate în conformitate cu criteriile europene stricte pentru copii de toate vârstele. Materialul din plastic al jucăriilor Smoby este puternic şi rezistent, dar în acelaşi timp plăcut şi neted, moale la atingere pentru mânuţele copiilor. Colţurile fiecărei jucării sunt rotunjite, iar culorile lor au un efect foarte bun pentru dezvoltarea imaginației și fanteziei copilului. Surprindeţi-vă şi dumneavoastră copii cu acest set de jucării la un preţ avantajos.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni352*112*186 cm
Inaltimea produsului186 cm
Dimensiunile ambalajului189*60*45 cm
Lungime intreaga352 cm
Inaltime reglabilaDa
Lungimea suprafeței de alunecare375 cm
Filtru UVDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate21 kg / 26 kg
Capacitate maximă admisă50 kg
Culoareaverde
Set de produseDa
gift SS2024ECO4540-1 Záhradný rýľ,ECO4540-2 Záhradné hrable,ECO4540-3 Záhradná lopata
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...