Set tobogan copii Toboggan Super Megagliss 2in1 Smoby şi set roabă cu set găleată cadou de la 24 luni

Detalii privind produsul

Toboganul, Toboggan Super Megagliss 2in1 şi roaba cu găleată cadou formează într-adevăr un set minunat de jucării pentru fiecare copil năzdrăvan de la 2 ani, care îşi dorește să se mândrească cu jucării minunate de grădină în faţa prietenilor. Setul avantajos de jucării se poate achiziţiona acum la un preţ redus astfel că, veţi putea şi economisi. Jucăriile, Smoby și Écoiffier formează împreună o imagine de ansamblu minunată, s-au fabricat din materie primă de calitate, iar copii vor fi încântați să se joace cu aceste jucării ore în șir. Setul de jucării este potrivit pentru distracţia în comun a mai multor copii.

Tobogan pentru copii Toboggan Super Megagliss 2in1

Toboganul, Tobbogan Super Megagliss 2in1 Smoby are o construcție puternică și se va adapta la nevoie copilului dumneavoastră și totdată va crește împreună cu el. Acesta se transformă ușor într-un tobogan mic cu o suprafață de alunecare cu o lungime de 1,5 metri sau îl putem transforma într-un tobogan minunat cu o suprafață cu o lungime de 3,75 metri. Capacitatea de greutate a toboganului este de 50 de kg. 

Urcarea în siguranță a copiilor este dată de scările nealunecoase. Filtrul unic anti UV protejează combinația minunată de culori împotriva razelor dăunătoare ale soarelui. 

Caracteristici

 • cu val dublu pentru o alunecare mai distractivă
 • tobogan mare și mic în același timp
 • lungimea suprafeței de alunecare este 150 de cm sau 3,75 cm
 • lățimea suprafeței de alunecare 40 cm
 • capacitatea de greutate 50 kg
 • potrivit de la 2 ani
 • filtrul UV protejează culorile de, decolorare
 • culori strălucitoare, care stimulează fantezia copiilor
 • din plastic neted, plăcut și rezistent
 • potrivit pentru fiecare grădină sau curte
 • construcție puternică și rezistentă, în mijloc un suport separat
 • balustrade în partea de sus pentru o siguranță mai mare
 • scări nealunecoase
 • suport sub scări ca să nu se adâncească în iarbă
 • produs franțuesc de calitate 

Roabă de grădină Écoiffier roşu cu accesorii de la vârsta de 18 luni

V-aţi dori să vă întâmpinaţi copilaşul cu o roabă frumoasă de jucărie? Roaba cu accesorii de la Écoiffier este o jucărie foarte frumoasă pentru fiecare copil de la 18 luni, iar cu aceasta va fi garantată distracția în nisipar și în grădină. Roaba străluceşte într-o combinaţie minunată de culori, care împreună cu accesoriul redau un efect foarte frumos. Setul conţine o lopată practică, greblă, stropitoare, formă de nisip morcov şi găleată decorată cu motivul frumos de grădină. Roaba pentru copii s-a fabricat din materie primă de calitate şi aceasta se rulează pe 2 roţi pentru o stabilitate mai mare. Folosirea şi manevrarea acesteia va fi uşoară pentru micul dumneavoastră ajutător şi îi va oferi multe momente vesele.

Smoby și Écoiffier sunt companii franțuzești de jucării, care se ocupă cu producerea de jucării de calitate, care sunt fabricate în conformitate cu criteriile europene stricte pentru copii de toate vârstele. Materialul din plastic al jucăriilor Smoby este puternic şi rezistent, dar în acelaşi timp plăcut şi neted, moale la atingere pentru mânuţele copiilor. Colţurile fiecărei jucării sunt rotunjite, iar culorile lor au un efect foarte bun pentru dezvoltarea imaginației și fanteziei copilului. Surprindeţi-vă şi dumneavoastră copii cu acest set de jucării la un preţ avantajos.

Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni352*112*186 cm
Inaltimea produsului186 cm
Dimensiunile ambalajului189*60*45 cm
Lungime intreaga352 cm
Inaltime reglabilaDa
Lungimea suprafeței de alunecare375 cm
Filtru UVDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate21 kg / 26 kg
Capacitate maximă admisă50 kg
Culoareaverde
Set de produseDa
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...