Set tobogan Toboggan Super Megagliss 2in1 Smoby și pistă de apă AquaPlay Amphie World cu baraj

Detalii privind produsul

În acest set de jucării găsiți cele mai distractive jucării de grădină, pentru copii de la 3 ani. Setul promoțional de jucării conține tobogan pentru copii Toboggan Super Megagliss 2in1 și pistă de apă AquaPlay Amphie World cu baraj. Jucăriile din set sunt de origine franceză de la producătorul Smoby.

Tobogan cu apă Super Megagliss Toboggan 2in1 Slide Green Smoby 360 cm suprafața de alunecare cu filtru UV de la 24 luni

Toboganul Super Megagliss 2in1 de la producătorul francez Smoby într-un design frumos verde-turcoaz crește cu copiii de la 2 la 8 ani. Toboganul universal poate fi transformat cu ușurință într-un tobogan mic cu o lungime de 1,5 metri, iar când copiii cresc, prin conectarea celei de-a doua părți, obțineți un tobogan mare cu o lungime de până la 3,6 metri. Construcția extrem de puternică și durabilă a toboganului este stabilă și se mândrește cu o capacitate maximă admisă de până la 50 kg.

Materialul din plastic folosit în producție este plăcut la atingere iar marginile rotunjite asigură siguranța copiilor în timpul jocului. Toboganul are trepte antiderapante cu sprijin pe sol și mânere ferme pe părțile laterale ale toboganului. Urcatul scărilor este atât de sigur și plăcut chiar și cu picioarele goale și umede. Pe un tobogan mare cu o suprafață ergonomică, copiii vor experimenta până la un val triplu la alunecare, acesta le va oferi distracție timp îndelungat. Dimensiunile sale sunt de 352*112*186 cm. Suprafața toboganului este echipată cu un filtru anti UV care protejează culorile de decolorare, datorită căruia toboganul arată ca nou chiar și după o utilizare îndelungată. 

Pistă de apă AquaPlay AquaPlay 'n Go în cufăr cu baraj, cu pompă de apă şi cu 4 animăluţe

Pregătiţi-vă de cea mai mare aventură plină de distracţii şi de durată lungă cu pista de apă AquaPlay Amphie World. Pista de apă AquaPlay Amphie World este cel mai mare sistem pe apă AquaPlay, care datorită mărimii este ideală pentru jocul mai multor copii în acelaşi timp. Este ideală copiilor de la vârsta de până la vârsta de 7 ani. Pista de apă conţine numeroase accesorii interesante: vapor cu container, barcă, maşinuţă, macara pentru mutarea marfei, baraj cu pompă de apă, 4 figurine vesele - ursul Bo, hipopotamul Wilma, răţuşca Lotta şi broasca Nils. Un lucru foarte practic al acestei piste de apă este faptul că poate fi pliată într-un cufăr şi nu va sta în cale, dacă copii nu se joacă cu aceasta. Acest caracteristic va face posibil ca micuţii să îşi poată ducă jucăria oriunde, la excursii, în vacanţe şi să se distreze împreună cu prietenii lor. Înălţimea întreagă a jucăriei de apă este 22 cm, iar dimensiunile sunt 156*145*22 cm. 

Pompa de apă AquaPlay este un accesoriu original al jucăriei de apă AquaPlay. Pompa de apă se ocupă cu aspirarea apei în ecluză din partea inferioară a sistemului de canalizare, al cărui perete se poate trage sus, iar marfa poate deja trece prin sistemul de canalizare. Copii, în timpul jocului cu pista de apă, vor putea observa mişcarea vapoarelor, fluxul apei pe moara de apă şi pe pompa de apă, cum se face plin baraj şi cum mişcă macaraua marfa. Prin această jucărie se dezvoltă gândirea logică, abilităţile fine motorice ale copiilor şi nu în ultimul rând copii vor putea învăţa multe lucruri noi. AquaPlay conţine numeroase accesorii, care pot fi examinate de către copii: principiul de bază de a înota şi de a se scufunda, funcţionarea pompei de apă şi moarei de apă, modul de asamblare şi formarea sistemul de canalizare.

Pompa de apă pentru jucărie se poate cumpăra şi separat ca şi un accesoriu, astfel încât fiecare copil să aibă o pompă de apă proprie, pentru un joc mult mai interesant. Cu un astfel de sistem de canalizare se vor putea juca mai mulţi copii în acelaşi timp. Amănuntele bine gândite şi numeroasele oportunităţi pentru jucat cu jucăria AquaPlay, vor face ca acestă să devină jucăria favorită a fiecărui copil. Asamblarea jucăriei de apă pentru copii cu cuplaje şi cu garniturile din cauciuc este foarte simplă, nu picură, deci apa va rămâne în sistemul de canalizare şi nu va ieşi din acesta. Este fabricată din plastic rezistent şi nedăunător sănătăţii copiilor. Sistemul de canalizare AquaPlay se poate lărgi şi reconstrui. Accesoriile pot fi folosite în mai multe feluri. AquaPlay dezvoltă fantezia şi creativitatea copiilor. 

AquaPlay este o marcă produsă în Germania, care conține produse din plastic nedăunător sănătăţii, care este totodată și reciclabil. Produsul are 3 ani de garanţie, care este o dovadă pentru calitatea înaltă. AquaPlay este un sistem de canalizare original, care provine din Suedia. Copii se pot distra de oportunităţile date de către sistemul de canalizare AquaPlay încă din 1977. Această jucărie va fi apreciată de părinţi şi de educatori, deoarece acesta este o jucărie de apă interesantă şi educativă de un nivel înalt. În fiecare set de jucărie de apă se află o descriere educativă. Prin această jucărie copii vor face cunoştinţă într-un mod creativ cu valurile şi cu fluxul apei.

AquaPlay este cea mai bună marcă suedeză, care are o tradiţie lungă de 40 de ani în producerea jucăriilor pentru copii. Copii vor face cunoştinţă cu calităţile fizice ale apei, cum ar fi de exemplu cu fluxul acestuia, cu aspirarea, cu folosirea ecluzelor, prin care vehiculele vor porni pe drum. Cu ajutorul pompei de apă, se va umple compartimentul cu apă, ca şi într-o ecluză adevărată. Rezervorul se poate demonta cu ajutorul unui perete. Produsele AquaPlay pot fi combinate între ele chiar şi după propriile imaginaţii. Copii vor putea face şi un sistem de canalizare uriaşă cu numeroase accesorii cum ar fi de exemplu maşinuţa, vapoarele, animăluţele vesel, care oferă multe oportunităţi pentru o distracţie lungă. Doar fantezia copiilor va limita această jucărie. Cu această pistă de apă copii se pot juca oriunde, în casă sau în grădină, datorită sigiliului de calitate al acesteia.

Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni352*112*186 cm
Inaltimea produsului186 cm
Dimensiunile ambalajului189*60*45 cm
Lungime intreaga352 cm
Inaltime reglabilaDa
Lungimea suprafeței de alunecare375 cm
Filtru UVDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate21 kg / 26 kg
Capacitate maximă admisă50 kg
Culoareaverde
Set de produseDa
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...