Set toboganToboggan Funny Smoby lungime 200 cm și leagăn Active Swing

Detalii privind produsul

Setul de jucării format dintr-un tobogan cu valuri, Toboggan Funny şi un leagăn Active Swing este un set de jucării popular pentru grădină pentru fiecare copil de la 2 ani. Jucăriile provin de la producătorul franțuzesc Smoby și producătorul german BIG, cărora le pasă de calitatea jucăriilor. Setul superb de jucării se poate achiziţiona acum la un preţ avantajos astfel că, prin  achiziţionarea acestuia nu le veți oferi copiilor numai distracție pentru mulți ani, ci veţi putea şi economisi. Jucăriile se asortează atât la design cât și la culori și vor fi accesoriul ideal pentru fiecare curte. 

Tobogan cu apă Funny Toboggan Smoby 2 metri cu dublu val pereți rezistenți și filtru UV de la 2 ani

Toboganul Funny Tobogan cu jet de apă se încadrează printre toboganele de clasa întâi și cele mai modern de la producătorul franțuzesc renumit Smoby. Toboganul le oferă copiilor multe clipe pline de experiențe, deoarece suprafața de alunecare cu o lungime de 2 metri le ascunde adevărate aventuri. Toboganul strălucește într-o combinație fascinantă de culori roșu, verde, gri și alb de care se va îndrăgosti din prima clipă fiecare copil de la vârsta de 2 ani. Combinația unică de culori își va păstra frumusețea și strălucirea și după ani datorită protecției UV. O experiență mai mare garantează conectarea toboganului la furtunul de apă, deoarece toboganul clasic se va transforma în câteva clipe într-un tobogan unic cu jet de apă. Toboganul este o alegere minunată, deoarece va aduce o bucurie uriașă în viața fiecărui copilaș. 

Partea indispensabilă a toboganului este scara de calitate a cărei trepte nealunecoase le oferă copiilor o urcare sigură atât desculț, cât și cu piciorușele umede. Urcând în vârful toboganului siguranța copiilor este garantată de mânerele masive verzi, care în timpul alunecării le oferă copiilor un sentiment de siguranță și încredere în sine. Suprafața de alunecare cu val format ergonomic este foarte confortabilă. Avantajul mare al toboganului este că, se poate conecta la furtunul de apă astfel că, în zilele foarte fierbinți de vară oferă o reîmprospătare plăcută alunecând apoi pe toboganul cu apă. Dacă eventual este și o piscină în curte atunci copii vor putea aluneca direct în aceasta. Așadar copii vor putea alege dacă își doresc să alunece pe uscat în nisipar sau cu jet de apă în piscină. Capacitatea de greutate a toboganului este de 50 kg.

Leagăn Activity Swing BIG capacitate de greutate 70 kg, se poate regla în înălțime de la 5 ani

Întâmpinați-vă copilul cu leagănul de calitate și superb Activity Swing, care se balansează de la producătorul german BIG. Leagnul rezistent este alegerea perfectă atât pentru băieți, cât și pentru fetițe începând de la 5 ani. Leagănul s-a fabricat din material de plastic de calitate și rezistent cu o parte verde de șezut și cu o frânghie puternică a cărui lungime se poate regla de la 90 cm până la 165 cm. Capacitatea totală de greutate a leagănului este de 70 kg, designul său de calitate înaltă oferă o legănare sigură. Dimensiunile șezutului confortabil și ergonomic sunt de 36*17 cm astfel că, copii nu vor obosi nici după o legănare timp de multe ore. 

Leagănul Activity Swing pentru copii este universal datorită designului gândit se poate regla ușor la nevoile copiilor. Acesta este potrivit atât pentru folosirea în interior, cât și în exterior. În zilele plăcute de vară se poate atârna ușor pe creanga de copac sau pe cățărător, în zilele mai reci poate fi accesoriul distractiv al camerei. Leagănul multifuncțional Activity Swing, pe lângă legănatul ușor oferă și altă experiență-dacă reglați șezutul mai sus și copilașul dumneavoastră se ține cu mâinile de partea de șezut a leagănului și își dă avânt cu picioarele de la sol. Pe șezut au fost fabricate mânere în acest scop potrivite pentru mânuțele copilului.

Smoby este un producător renumit franțuzesc de jucării de calitate excepțională și moderne din plastic. Materialul din plastic al jucăriilor Smoby este solid și rezistent, dar în același timp plăcut și neted pentru mânuțele copilului, neted la atingere. Fiecare colț al jucăriei Smoby este rotunjit ca pe copii să nu-i amenințe pericolul de rănire în timpul jocului vesel. Culorile produselor Smoby au un efect foarte bun asupra devoltării imaginației și fanteziei copiilor. Jucăriile mărcii germane BIG dispun de premii internaționale. Logo-ul mărcii BIG este un bivol, care simbolizează puterea, rezistența și masivitatea - și exact acestea sunt caracteristicile mărcii.

Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni88*224*115 cm
Inaltimea produsului115 cm
Dimensiunile ambalajului195*31*44 cm
Lungime intreaga224 cm
Lungimea suprafeței de alunecare200 cm
Filtru UVDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate9,50 kg / 12 kg
Capacitate maximă admisă50 kg
Culoareaverde
Set de produseDa
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...