Set tobogan Toboggan KS mediu Smoby cu lungime de 150 cm măsuță pentru nisip, apă și undiță pentru copii de la 24 luni

Detalii privind produsul

Setul de jucării tobogan Toboggan KS cu apă și măsuță pentru nisip, apă și undiță pentru copii reprezintă un set fantastic de jucării de vară pentru fete și băieți de la 2 ani. Jucăriile provin de la producători europeni renumiți Smoby și Écoiffier. Pe tobogan, care este lung de 150 cm, printr-o modalitate ușoară îl transformați într-un tobogan pentru copii și împreună cu găletuța mare, moară și uneltele pentru nisip și apă vor crea un întreg pentru jocul și distracția copiilor. Jucăriile sunt perfect potrivite și așa le creați copiilor un spațiu pentru jocurile distractive de vară, unde se vor putea juca cu frații și cu prietenii. Setul de jucării este ideal pentru jocuri de vară afară, ca, copii în timpul vacanței să se poată juca multe ore. Setul de jucării îi va înveseli nu doar pe copii, dar și pe d-voastră deoarece amândouă jucării le puteți cumpăra la un preț convenabil, care vă va surprinde plăcut. 

Tobogan Toboggan KS Smoby cu apă de la 24 luni

Smoby Toboggan KS tobogan pentru copii este de dimensiuni medii pentru fete și băieți de la 2 ani cu 1,5 metri lung,  cu suprafața ergonomică alunecoasă. Datorită culorii frumoase de roșie-verde se potrivește perfect pentru grădina sau curtea voastră. În partea de sus a toboganului se poate conecta un furtun de apă și copilul are un tobogan frumos de apă, de pe care alunecă pe iarbă sau în piscină. Prin acest mod simplu transformați toboganul în tobogan propiu, cu care îi înveseliți pe toți copii. Dimensiunile toboganului sunt 158*70*102 cm. Toboganul  are pereți dublii, care garantează  stabilitatea și rezistena lor. Siguranța copiilor la alunecare garantează scările care nu alunecă și construcția solidă.

Această jucărie are toate formele rotunjite, bine finisate și plăcute la atingere. Se poate plia ușor și nu ocupă mult spațiu.  În partea de josunde alunecă copilul , este întărită, consolidată. Este un tobogan stabil, care transformă fiecare grădină sau curte într-un loc de joacă plin de bucurie și distracție. Mânerele înalte și mari oferă un sentiment de siguranță pentru copil. Scările pe tobogan nu alunecă. Urcatul scărilor este sigur și plăcut și cu picioarele goale și umede. Toboganul pentru copii are capacitatea de suport de 50 kg. Toboganul are filtru anti UV, care protejează suprafața de razele soarelui. Protejează în așa fel, că nu se decolorează culorile. Este o caracteristică unică, care o au doar produsele mărcilor Smoby. Plasticul este plăcut și catifelat la atingere, forma lui este rotunjită și de aceea copilul nu se poate răni. 

Măsuţă pentru nisip şi apă Écoiffier cu 10 accesorii de la 18 luni

Măsuţă pentru nisip şi apă Écoiffier este o jucărie frumoasă, de care se vor bucura toți copii de la 18 luni. Măsuța de nisip și apă este realizată într-o combinație superbă de culori roșu-albastru-verde, de care se va îndrăgosti fiecare copil la prima vedere. Măsuța de grădină oferă un set bogat de accesorii: stropitoare, lopățică, greblă și diverse forme. Măsuța seamănă cu un castel pentru copii, iar această impresie este sporită de un turn de veghe cu moară de apă prin care copilul poate turna apa. Părțile individuale ale măsuței sunt detașabile, copilul poate umple masa cu apă sau nisip.

Părțile individuale ale măsuței sunt detașabile și se adaptează ușor nevoilor copiilor. Măsuța de apă și nisip este realizată din plastic de înaltă calitate și durabil. Dimensiunile acestei mese multifuncționale pentru copii sunt de 50*37*66 cm. Înălțimea totală a mesei este de 66 cm. Joaca cu această măsuță multifuncțională, dezvoltă creativitatea și imaginația copiilor, precum și abilitățile motorii. Este o jucărie excelentă pentru nisip, grădini și curți. Părinții o pot plia simplu și ușor și o pot lua cu ei în concediul de la mare. Cu această jucărie se pot juca chiar și mai mulți copii, frați și prieteni.

Undiță cu trei rățuște Écoiffier și coșuleț de la 18 luni

Undița Écoiffier cu 3 rățuște este un set de pescuit minunat și modern fabricat din material de plastic, care nu este potrivit doar pentru distracția exterioară, ci și în locuință, în grădină sau își va găsi utilizarea și în piscina pentru copii. În setul de pescuit se află o undiță cu sârmă și cârlig galben și trei rățuște drăguțe de culoare roșu, galben, albastru. Din set nu poate lipsi nici coșulețul practic portocaliu în care copilașul dumneavoastră își va ști în acesta într-un loc rățuștele deja salvate din apă. În partea superioară a rățuștelor se află o deschizătură mică, practică pentru agățarea cârligului. În timpul pescuitului li-i se dezvoltă celor mici abilitatea, răbdarea și nu în ultimul rând reflexele lor de bază. Cu acest set minunat de jucărie garantat îi veți oferi bucurie fiecărui pescar mic începând de la vârsta de 18 luni. 

Producătorii Smoby și Écoiffier respectă la fabricarea jucăriilor norme europene stricte. Mărcile Smoby și Écoiffier sunt garanția unui design francez modern. Dacă doriți pentru copilașul vostru jucării de calitate și de siguranță, alegeți-vă din oferta jucăriilor fabricate în Europa. Este o combinație unică a calității și a designului, care garantează distracția pe termen lung pentru copilul vostru și frații lui sau prietenii lui.

Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni159*68*100 cm
Inaltimea produsului100 cm
Dimensiunile ambalajului119*25*44 cm
Lungime intreaga159 cm
Lungimea suprafeței de alunecare150 cm
Filtru UVDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate6,5 kg / 8,0 kg
Capacitate maximă admisă50 kg
Culoarearoșu
Set de produseDa
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...