Detalii privind produsul

Acest set de jucărie tobogan Toboggan Funny și set de găleată cu moară vor transforma și grădina dumneavoastră în oaza râsetului și bucuriei. Copii timp de decenii adoră alunecarea pe tobogan și nici setul de găleată nu poate lipsi din nisipar. Setul de jucărie Smoby este o jucărie ideală pentru exterior aproape la fiecare vreme și anotimp. Copii se vor bucura dublu de jucării și nici portofelul dumneavoastră nu va regreta. Aceste jucării se pot achiziționa la preț avantajos. Toboganul Funny este foarte stabil și este potrivit pentru fiecare copil de la vârsta de 24 de luni.  

Tobogan cu apă Funny Toboggan Smoby 2 metri cu dublu val pereți rezistenți și filtru UV de la 2 ani

Toboganul Funny Tobogan cu jet de apă se încadrează printre toboganele de clasa întâi și cele mai modern de la producătorul franțuzesc renumit Smoby. Toboganul le oferă copiilor multe clipe pline de experiențe, deoarece suprafața de alunecare cu o lungime de 2 metri le ascunde adevărate aventuri. Toboganul strălucește într-o combinație fascinantă de culori roșu, verde, gri și alb de care se va îndrăgosti din prima clipă fiecare copil de la vârsta de 2 ani. Combinația unică de culori își va păstra frumusețea și strălucirea și după ani datorită protecției UV. O experiență mai mare garantează conectarea toboganului la furtunul de apă, deoarece toboganul clasic se va transforma în câteva clipe într-un tobogan unic cu jet de apă. Toboganul este o alegere minunată, deoarece va aduce o bucurie uriașă în viața fiecărui copilaș. 

Partea indispensabilă a toboganului este scara de calitate a cărei trepte nealunecoase le oferă copiilor o urcare sigură atât desculț, cât și cu piciorușele umede. Urcând în vârful toboganului siguranța copiilor este garantată de mânerele masive verzi, care în timpul alunecării le oferă copiilor un sentiment de siguranță și încredere în sine. Suprafața de alunecare cu val format ergonomic este foarte confortabilă. Avantajul mare al toboganului este că, se poate conecta la furtunul de apă astfel că, în zilele foarte fierbinți de vară oferă o reîmprospătare plăcută alunecând apoi pe toboganul cu apă. Dacă eventual este și o piscină în curte atunci copii vor putea aluneca direct în aceasta. Așadar copii vor putea alege dacă își doresc să alunece pe uscat în nisipar sau cu jet de apă în piscină. Capacitatea de greutate a toboganului este de 50 kg.

Set găleată cu moară Peştişor Écoiffier 6 piese de la 18 luni

Setul de găleată Peștișor Écoiffier este un set perfect de nisip, care este o jucărie potrivită de la vârsta de 18 luni pentru copii.Setul de găleată pentru copii conține găleată, moară, sită, lopată, greblă și forme de nisip. Găleata cu accesorii pentru nisip s-a fabricat din material de plastic de calitate. 

  • set de nisip cu 6 bucăți
  • cu 6 unelte din material de plastic durabil
  • moară pentru joaca cu nisip și apă
  • dimensiunile 16,5*15,5*31 cm
  • potrivit de la vârsta de 18 luni
  • produs franțuzesc de calitate

Smoby este un producător franțuzesc de jucărie, care este garanție pentru calitatea și capacitatea durabilă a căsuței. Aceasta s-a fabricat potrivit cu cerințele europene. Marca franțuzească Smoby este garanție pentru realizarea cu stil a jucăriilor și a designului modern franțuzesc, aceasta o dovedește și timpul îndelungat al existenței sale. Dacă v-ați dori ceea ce este mai bun pentru copilul dumneavoastră atunci alegeți marca Smoby, care dispune și de un certificat de caltiate și în spatele său stau mulți ani de tradiție. Într-adevăr este vorba despre combinația calității și a designului unic, care garantează că, copilul dumneavoastră și prietenii acestuia se vor distra cu jucăriile în siguranță timp de ore. Écoiffier de asemenea este un producător franțuzesc, care oferă calitate la preț rezonabil. 

Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni224*88*115 cm
Inaltimea produsului115 cm
Dimensiunile ambalajului196*30*45 cm
Lungime intreaga224 cm
Lungimea suprafeței de alunecare200 cm
Filtru UVDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate9,5 kg / 12,0 kg
Capacitate maximă admisă50 kg
Culoareaverde
Set de produseDa
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...