Set tobogan Funny Toboggan Smoby 2 metri și set găleată cu stropitoare Peşte de la 24 luni

Detalii privind produsul

Jucării frumoase de grădină pentru fiecare copil. Setul toboganului Funny Toboggan Smoby și setul de găleată cu stropitoare este un set minunat de jucării pentru băieții și fetele de la 2 ani. Setul de jucării este în oferta noastră la un preț promoțional, așa că nu doar că veți economisi la cumpărare dar veți oferii copiilor dvs. și jucării atemporale, care vor rezista mult timp. Jucăriile din set se asortează foarte bine între ele, sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate și oferă copiilor o distracție pe cinste. Avantajul jucăriilor din set este că acestea mai au de asemenea și un filtru anti-UV, care păstrează culorile frumoase și vibrante ani de zile.

Tobogan Funny Toboggan Smoby 200 cm lungime cu mânere ergonomice de la vârsta de 2 ani

Toboganul cu jet de apă Funny Toboggan este un tobogsn minunat din atelierul designerilor francezi Smoby.Toboganul este ideal pentru fetițele și băieții și fetele de la 2 ani, care tânjesc fupă o distracție revigorantă în timpul zilelor calde de vară. Toboganul pentru copii oferă copiilor o suprafață de alunecare de până la 2 metri lungime și totodată posibilitatea de a putea fi conectat un furtun de apă . Capacitatea maximă admisă a toboganului este de până la 50 kg, este de asemenea stabil, rexistent și are scări antiderapante. Dimensiunile toboganului sunt de 224*190*115 cm, lungimea acesteia este de 224 cm iar înălțimea de 115 cm.

Caracteristici

  • tobogan cu posibilitatea de fi conectat la apă
  • lungimea suprafeței de alunecare până la 2 metri
  • suprafață anti UV împotriva luminii solare
  • capacitate totală de încărcare de 50 kg
  • construcție rezistentă și solidă
  • scări antiderapante
  • margini rotunjite
  • culori frumoase și luminoase
  • produs francez de calitate

Set găleată mare cu stropitor Peştişor Écoiffier 6 piese de la vârsta de 18 luni

Setul Écoiffier pentru nisip conţine o găleată mare, un stropitor, o sită, o lopată mică, o greblă şi o formă de nisip în forma unei stea de mare. Cu aceste accesorii splendide timpul petrecut în nisipar va fi numai amuzant şi distractiv, în timp ce se dezvoltă fantezia şi creativitatea micuţilor. Jocul cu acest set splendid de jucărie va oferi micuţilor multă distracţie pe plajă sau în nisipar. Setul de nisip pentru copii are culoare frumoasă portocalie-roşie şi este decorat cu tema unui peştişor. Dimensiunile setului 27*20*33 cm.

Smoby și Écoiffier sunt prducători francezi, care produc jucării din plastic de cea mai bună calitate, după normele și standarele stricte europene. Producătorul Smoby deține certificate de rezistență și calitate. Smoby este o garanție a calității verificată pe parcursul mai multor ani de existență, iar jucăriile sale au un design francez original.

Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni200*224*115 cm
Inaltimea produsului115 cm
Dimensiunile ambalajului195*31*44 cm
Lungime intreaga224 cm
Lungimea suprafeței de alunecare200 cm
Filtru UVDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate9,50 kg / 12 kg
Capacitate maximă admisă50 kg
Culoarearoșu
Set de produseDa
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...