Set tobogan cu jet de apă Funny Double Toboggan Smoby de 2 metri și joc de construit în cutie de depozitare 50+20% cuburi albastru

Detalii privind produsul

Setul tobogan cu jet de apă Funny Double Toboggan și cadou joc de construit în cutie albastră de depozitare este într-adevăr un set excepțional de jucărie pentru fiecare copil de la 2 ani. Setul avantajos de jucărie se poate achiziționa acum la preț redus astfel că, puteți și economisi. Jucăriile Smoby și Écoiffier  formează împreună o imagine minunată de ansamblu, s-au fabricat din materie de bază de calitate, copii se vor juca cu mare bucurie cu aceste jucării. Avantajul mare al jucăriilor Smoby este faptul că, au fost tratate cu protecție UV astfel că, își vor menține designul lor minunat de culoare pentru un timp îndelungat și nu se vor decolora. 

Tobogan cu apă Funny Toboggan Smoby 2 metri cu dublu val pereți rezistenți și filtru UV de la 2 ani

Toboganul Funny Toboggan Red-Blue cu jet de apă aparține printre toboganele de prima clasă și cele mai moderne de la producătorul franțuzesc renumit Smoby. Toboganul le oferă copiilor multe clipe pline de experiență, deoarece suprafața de alunecare cu o lungime de 2 metri ascunde adevărate aventuri pentru ei. Toboganul strălucește într-o combinație fascinantă de roșu, albastru, galben, de care se va îndrăgosti fiecare copilaș din prima clipă începând de la 2 ani. Combinația unică de culori își va menține frumusețea și strălucirea și după mulți ani datorită protecției UV. Experiența și mai mare garantează conectarea toboganului la furtunul de apă, deoarece în câteva clipe toboganul clasic se va transforma într-un tobogan unic cu jet de apă. 

Partea indispensabilă a toboganului este scara de calitate ale cărui trepte sunt nealunecoase oferă o urcare sigură pentru copii desculț sau cu piciorușele umede. Urcând la capătul toboganului siguranța copiilor o garantează mânerele masive albastre, care în timpul alunecării le oferă copiilor un sentiment de siguranță și încrederea în sine. Suprafața de alunecare cu val formată ergonomic este foarte confortabilă. Avantajul mare al toboganului este că, se poate conecta la furtunul de apă astfel că, în zilele insuportabile fierbinți de vară oferă o reîmprospătare plăcută, alunecarea pe toboganul cu apă. Capacitatea de greutate a toboganului este de 50 kg. Stabilitatea toboganului este oferită de baza de sub scara galbenă, care împiedică răsturnarea acestuia. Suprafața de alunecare și scara sunt legate de o suprafață solidă, care este maxim de sigură pentru copii. Dimensiunile toboganului sunt de 217*88*119 cm, lungimea totală a toboganului 217 cm și înălțimea 119 cm. 

Joc de construit în cutie Maxi Abrick Écoiffier 50 de cuburi de construit + 20% cuburi gratuit albastru de la 12 luni

Jocul de construit Maxi Abrick pentru fetițe, care strălucește în culori vii de la producătorul renumit franțuzesc Écoiffier este recomandat pentru băieții de la 12 luni. La jocul de construit vă oferim gratuit acum 20% de cuburi de construit. Setul conține 50 de bucăți de cuburi de construit, care sunt așezate frumos într-un loc într-o cutie albastră din plastic. Datorit dimensiunii mari a cuburilor, manipularea acestora este foarte ușoară. Jocul de construit Maxi Abrick este compatibil cu celelalte jocuri de construit din seria Abrick Maxi astfel că, prin adunarea mai multor jucării putem primi un set uriaș. Montarea, demontarea și așezarea cuburilor contribuie la dezvoltarea motoricii fine, în timpul jocului copii fac cunoștință cu, culorile, își folosesc creativ fantezia și își perfecționează imaginația lor spațială. 

Smoby și Écoiffier sunt producători franțuzești de jucării, care se  ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate, care sunt fabricate potrivit cu criteriile stricte europene. Marca Smoby dispune de certificat de rezistență și de calitate. Marca franțuzească Smoby este garanție pentru calitate, care a dovedit-o în timpul anilor săi lungi de carieră și produsele sale strălucesc într-un aspect unic franțuzesc. Producătorul franțuzesc Écoiffier dispune de mulți ani de experiență pe domeniul fabricării jucăriilor pentru piața europeană. Producătorul pune accent pe, protecția mediului și fabricării ecologice. 

Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni217*88*119 cm
Inaltimea produsului119 cm
Dimensiunile ambalajului190*34*50 cm
Lungime intreaga217 cm
Lungimea suprafeței de alunecare200 cm
Filtru UVDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate11,5 kg / 14,5 kg
Capacitate maximă admisă50 kg
Culoarearoșu
Set de produseDa
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...