Set tobogan cu jet de apă Funny Toboggan Smoby de 2 metri și cadou joc de construit în cutie de depozitare 50+20% cuburi roz

Detalii privind produsul

Setul tobogan cu jet de apă Funny Toboggan și cadou joc de construit roz în cutie de depoitare este într-adevăr un set excepțional de jucărie pentru fiecare copil de la 2 ani. Setul avantajos de jucărie se poate achiziționa acum la preț redus astfel că, puteți și economisi. Jucăriile Smoby și Écoiffier  formează împreună o imagine minunată de ansamblu, s-au fabricat din materie de bază de calitate, copii se vor juca cu mare bucurie cu aceste jucării. Avantajul mare al jucăriilor Smoby este faptul că, au fost tratate cu protecție UV astfel că, își vor menține designul lor minunat de culoare pentru un timp îndelungat și nu se vor decolora. 

Tobogan cu apă Funny Toboggan Smoby 2 metri cu dublu val pereți rezistenți și filtru UV de la 2 ani

Toboganul Funny Tobogan cu jet de apă se încadrează printre toboganele de clasa întâi și cele mai modern de la producătorul franțuzesc renumit Smoby. Toboganul le oferă copiilor multe clipe pline de experiențe, deoarece suprafața de alunecare cu o lungime de 2 metri le ascunde adevărate aventuri. Toboganul strălucește într-o combinație fascinantă de culori roșu, verde, gri și alb de care se va îndrăgosti din prima clipă fiecare copil de la vârsta de 2 ani. Combinația unică de culori își va păstra frumusețea și strălucirea și după ani datorită protecției UV. O experiență mai mare garantează conectarea toboganului la furtunul de apă, deoarece toboganul clasic se va transforma în câteva clipe într-un tobogan unic cu jet de apă. Toboganul este o alegere minunată, deoarece va aduce o bucurie uriașă în viața fiecărui copilaș. 

Partea indispensabilă a toboganului este scara de calitate a cărei trepte nealunecoase le oferă copiilor o urcare sigură atât desculț, cât și cu piciorușele umede. Urcând în vârful toboganului siguranța copiilor este garantată de mânerele masive verzi, care în timpul alunecării le oferă copiilor un sentiment de siguranță și încredere în sine. Suprafața de alunecare cu val format ergonomic este foarte confortabilă. Avantajul mare al toboganului este că, se poate conecta la furtunul de apă astfel că, în zilele foarte fierbinți de vară oferă o reîmprospătare plăcută alunecând apoi pe toboganul cu apă. Dacă eventual este și o piscină în curte atunci copii vor putea aluneca direct în aceasta. Așadar copii vor putea alege dacă își doresc să alunece pe uscat în nisipar sau cu jet de apă în piscină. Capacitatea de greutate a toboganului este de 50 kg.

Joc de construit în cutie Maxi Abrick Écoiffier 50 de cuburi de construit + 20% cuburi gratuit roz de la 12 luni

Jocul de construit Maxi Abrick pentru fetițe, care strălucește în culori vii de la producătorul renumit franțuzesc Écoiffier este recomandat de la 12 luni. La jocul de construit vă oferim gratuit acum 20% de cuburi de construit. Setul conține 50 de bucăți de cuburi de construit, care sunt așezate frumos într-un loc într-o cutie roz din plastic. Datorit dimensiunii mari a cuburilor, manipularea acestora este foarte ușoară. Jocul de construit Maxi Abrick este compatibil cu celelalte jocuri de construit din seria Abrick Maxi astfel că, prin adunarea mai multor jucării putem primi un set uriaș. Montarea, demontarea și așezarea cuburilor contribuie la dezvoltarea motoricii fine, în timpul jocului copii fac cunoștință cu, culorile, își folosesc creativ fantezia și își perfecționează imaginația lor spațială. 

Smoby și Écoiffier sunt producători franțuzești de jucării, care se  ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate, care sunt fabricate potrivit cu criteriile stricte europene. Marca Smoby dispune de certificat de rezistență și de calitate. Marca franțuzească Smoby este garanție pentru calitate, care a dovedit-o în timpul anilor săi lungi de carieră și produsele sale strălucesc într-un aspect unic franțuzesc. Producătorul franțuzesc Écoiffier dispune de mulți ani de experiență pe domeniul fabricării jucăriilor pentru piața europeană. Producătorul pune accent pe, protecția mediului și fabricării ecologice. 

Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni217*88*119 cm
Inaltimea produsului119 cm
Dimensiunile ambalajului190*34*50 cm
Lungime intreaga217 cm
Lungimea suprafeței de alunecare200 cm
Filtru UVDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate11,5 kg / 14,5 kg
Capacitate maximă admisă50 kg
Culoarearoșu
Set de produseDa
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...