Set tobogan Super Megagliss 2in1 Smoby și căsuță Neo Jura Lodge cu posibilitatea de extindere

Detalii privind produsul

Întâmpinaţi-vă copii cu set unic de jucării. Toboganul Toboggan Super Megagliss 2in1 şi căsuță Neo Jura Lodge cu posibilitatea de extindere este un set modern şi de calitate pentru fiecare băieţel năzdrăvan şi fetiţă de la 2 ani. Setul popular de jucării se poate achiziţiona acum la un preţ avantajos, astfel veţi putea şi economisi. Jocurile Smoby formează împreună o imagine de ansamblu minunată, fabricate din materii prime de calitate, iar copiii vor fi încântați să se joace cu aceste jucării pentru ore lungi. Setul de jucării este potrivit pentru distracţia a mai multor copii în comun.

Tobogan pentru copii Toboggan Super Megagliss 2in1

Toboganul, Tobbogan Super Megagliss 2in1 Smoby are o construcție puternică și se va adapta la nevoie copilului dumneavoastră și totdată va crește împreună cu el. Acesta se transformă ușor într-un tobogan mic cu o suprafață de alunecare cu o lungime de 1,5 metri sau îl putem transforma într-un tobogan minunat cu o suprafață cu o lungime de 3,75 metri. Capacitatea de greutate a toboganului este de 50 de kg. Urcarea în siguranță a copiilor este dată de scările nealunecoase. Filtrul unic anti UV protejează combinația minunată de culori împotriva razelor dăunătoare ale soarelui. 

Caracteristici

 • cu val dublu pentru o alunecare mai distractivă
 • tobogan mare și mic în același timp
 • lungimea suprafeței de alunecare este 150 de cm sau 3,75 cm
 • lățimea suprafeței de alunecare 40 cm
 • capacitatea de greutate 50 kg
 • potrivit de la 2 ani
 • filtrul UV protejează culorile de, decolorare
 • culori strălucitoare, care stimulează fantezia copiilor
 • din plastic neted, plăcut și rezistent
 • potrivit pentru fiecare grădină sau curte
 • construcție puternică și rezistentă, în mijloc un suport separat
 • balustrade în partea de sus pentru o siguranță mai mare
 • scări nealunecoase
 • suport sub scări ca să nu se adâncească în iarbă
 • produs franțuesc de calitate 

Căsuța Neo Jura Lodge DeLuxe Smoby extensibilă

Căsuța Neo Jura Lodge DeLuxe, de la producătorul franțuzesc Smoby, este cadoul ideal pentru băieții și fetițele de la vârsta de 2 ani. Aceasta este o noutate revoluționară din mâna designerilor franțuzești lideri pe, piață care le oferă copiilor multe momente fericite atât pentru distracția în interior, cât și în exterior. Căsuța dispune de o ușă mare care se poate încuia și o ușă mică, 2 geamuri cu jaluzele care se pot deschide și o hrănitoare originală de pasări și multe altele. Căsuța oferă un aspect foarte realist, suprafața acesteia este decorată cu reliefuri din țiglă și lemn împreună cu imagini de animale și flori. Interiorul spațios al căsuței îi oferă copilașului dumneavoastră multe posibilități la distracție. 

Căsuța de gărdină cu posibilitatea de extindere, este o căsuță minunată cu o mulțime de accesorii. Conține bucătărie de vară cu 17 accesorii, grădină în față dotată cu ghiveci de flori, horn frumos verde, burlan de scurgere împreună cu stropitoare.  Astfel, băieții și fetele vor putea să aibă grijă de împrejurimile căsuței, să ude florile și să aibă grijă de propriile plante, obținând astfel o atitudinea corectă față de natură. De asemenea, se vor juca de-a gazdele care vor pregăti delicatese gustoase în bucătărie, pentru frații sau prietenii lor.

Ușa mare de intrare poate fi încuiată cu o cheia, are un spațiu special pentru cărțile poștale, și deschizături rotunde de design de diferite dimensiuni, prin care va parcurge lumina în căsuță si va crea un efect impresionant de lumini în timpul zilelor însorite. La ușa de intrare se află și o sonerie electronică, cu care musfairii își vor putea va anunța sosirea. După joacă și distracție, copiii vor putea folosi masa de picnic în aer liber cu două bănci, unde se vor putea relaxa, vor putea vorbi, mânca sau se vor putea juca diferite jocuri de societate.

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor, care strălucesc într-un design de calitate și unic și funcționalitate. Jucăriile producătorului lider pe, piață se fabrică din material de plastic de calitate și nedăunător sănătății, care corespund standardelor de calitate europeană. Jucăriile Smoby se fabrică din materiale de plastic puternice și stabile, care în același timp sunt netede, moi, plăcute la atingere. Culorile jucăriilor Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 24 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni352*112*186 cm
Inaltimea produsului186 cm
Dimensiunile ambalajului189*60*45 cm
Lungime intreaga352 cm
Inaltime reglabilaDa
Lungimea suprafetei de alunecare375 cm
Filtru UVDa
Pereti dubliiDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate21 kg / 26 kg
Greutate copil maxima50 kg
Culoareaverde
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...