Set tobogan Toboggan XS Smoby verde și premergător, cărucior și remorcă Buggy 3în1

Detalii privind produsul

Setul tobogan Toboggan XS şi premergător, cărucior și remorcă Buggy 3în1 este într-adevăr un set minunat de jucării pentru fiecare băieţel şi fetiţă de la 2 ani. Setul minunat de jucării vi-l oferim acum la un preţ avantajos, astfel că le veţi putea oferi copiilor jucării superbe şi veţi putea şi economisi. Jucăriile Smoby şi BIG strălucesc într-un design minunat şi de clasa întâi şi vor deveni un decor în fiecare grădină şi curte.

Toboggan XS Smoby cu apă lungime de 90 cm de la 24 luni

Toboganul Smoby pentru copii în combinaţie de culori de verde-roşu este unul dintre cele mai bune tobogane dintre produsele de pe piaţă. Lungimea suprafeţei de alunecare a toboganului Smoby este de 90 cm şi este potrivit copiilor de la 2 ani. Toboganul este foarte sigur datorită suprafeţei de alunecare ergonomic, astfel alunecarea este foarte plăcută şi confortabilă pentru fiecare copil. Atât montarea, cât şi demontarea toboganului este foarte uşoară. Datorită mărimii sale mici nu ocupă mult spaţiu, va încape chiar şi în camera copiilor, sau îl veţi putea pune şi în portbagaj şi transporta la casă de weekend sau la malul apei. Caracteristica unică a toboganului Toboggan XS este filtrul unic anti UV, care va proteja suprafaţa toboganului de razele solare, iar datorită acestuia, culorile toboganului vor rămâne la fel de strălucitoare timp de ani lungi, ca în prima zi. Capacitatea de greutate este de 20 kg.

Lucrul interesant al toboganului este deschizătura practică, prin care acesta se poate conecta la furtunul de apă, astfel copilaşul dumneavoastră va putea aluneca pe apă direct în piscina lui proprie. Copii alunecă pe propriul lor tobogan cu apă. Aceasta este o distracţie minunată şi fiecare copil adoră alunecarea pe tobogan. Datorită combinaţiei unice de culori verde şi roşu, acesta oferă un efect pozitiv. Scările toboganului sunt nealunecoase, sigure, la fel ca şi întreaga stabilitate a toboganului. Înălţimea scărilor este de 75 cm. Lăţimea totală este de 50 cm, iar lugimea totală a toboganului de la scări până la sol este de 125 cm. Lăţimea suprafeţei de alunecare este de 38 cm. Suprafaţa din plastic este plăcut şi neted pentru mânuţele copiilor. Designul nealunecos al scărilor va previne riscul de alunecare. Atât desculţ cât şi cu picioarele umede este sigur urcarea pe scări. Fiecare colţ este rotunjit, asfel că copii nu se vor răni în timpul jocului.

Premergător, cărucior și remorcă Buggy 3-in-1 BIG cu frănă la babytaxiuri

Premergătorul, căruciorul și remorca Buggy 3in1 de la producătorul german renumit BIG este o jucărie multifuncțională originală, pentru băieți și fete de la 1 la 5 ani. Este posibil să o combinați cu toate babytaxiurie BIG Bobby Cars - New, Classic, Scooter, Neo a Next. Această jucărie modernă, într-o culoare frumoasă, gri și alb, cu accesorii roșii, este cu adevărat universală - copiii mai mici o pot folosi ca un premergător, învață cu el primii pași, apoi îl pot folosi ca un cărucior pentru jucării, păpuși și, în final, o pot folosi ca o remorcă și să se joace de-a șoferul. Remorca multifuncțională crește împreună cu copilul dvs.

În partea din față a premergătorului există o protecție împotriva răsturnării, precum și o frână pe roți, pe care copiii o vor putea utiliza la călătoria cu acest vehicul. Roțile de calitate sunt plăcute, moi și silențioase, potrivite atât pentru exterior cât și pentru interior. Atunci când copiii vor folosi premergătorul ca și remorcă, cu siguranță vor aprecia simpla conectare la babytaxiu, cu ajutorul unui știft de blocare. În partea din spate a jucăriei, după grila de plastic, există un spațiu de depozitare unde copiii își pot stoca diverse articole și jucării. Suprafața premergătorului este acoperită cu diferite imagini vesele ale personajelor colorate. Mânerul rotunjit oferă copilului un sentiment de siguranță, este adaptat pentru mâinile micuțe ale copiilor.

Smoby este o renumită companie franceză de jucării care garantează calitatea și durabilitatea căsuţei de grădină, care a fost fabricată în conformitate cu reglementările stricte și standardele europene. Acesta dispune de un certificat de calitate şi durabilitate. Marca franţuzească Smoby are o experiență îndelungată în producerea de produse de calitate. Producătorul german BIG produce jucării de categorie înaltă cu premii internaționale. Logo-ul mărcii este un bivol care simbolizează forța, rezistența și robustețea - și acestea sunt exact caracteristicile mărcii.

Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 24 luni
Dimensiuni125*50*75 cm
Inaltimea produsului75 cm
Dimensiunile ambalajului106*51*25 cm
Lungime intreaga125 cm
Lungimea suprafeței de alunecare90 cm
Filtru UVDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate3,60 kg
Capacitate maximă admisă20 kg
Culoarearoz
Set de produseDa
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...