Set mare de tenis Sport Écoiffier cu frisbee și joc de aruncare de minge, 55 cm de la 18 luni

Detalii privind produsul

Setul mare de sport Sport din atelierul producătorului franțuzesc Écoiffier este într-adevăr un cadou excepțional pentru copii deja de la vârsta de 18 luni. În set se află o pereche de rachete de tenis, care este formată din 2 rachete portocalii și o minge galbenă din spumă. Băieții și fetițele se vor bucura garantat de frisbee-ul albastru și de jocul de aruncat mingi cu două pâlnii și 2 mingi, pe care îl pot juca în doi și scopul jocului este de a prinde mingea aruncată unul la altul din coșul de aruncat. 

Rachetele de tenis și pâlniile din plastic au fost realizate pentru mânuțele de copil, nu alunecă, sunt ușoare, folosirea acestora este ușoară. Aceasta este o jucărie ideală pentru băieții și fetițele, cărora le place timpul petrecut în aer liber și de a se mișca activ. Setul de jucărie este o jucărie perfectă ca cei mici să petreacă mai mult timp afară în aerul proaspăt. Aceasta nu le oferă doar o distracție ușoară copiilor, ci ajută și la dezvoltarea mentală. Folosirea jucăriilor dezvoltă motorica fină și puternică a copiilor, reflexele, abilitatea de mișcare, spiritul de echipă, concurența. Prețul convenabil al setului îi avantajează și pe părinți, deoarece pot economisi. Frații și prietenii se vor juca cu plăcere împreună, dar și părinții vor prinde chef de joacă. Setul este ușor, îl puteți duce cu dumneavoastră oriunde în timpul excursiilor, vacanțelor. Lungimea rachetelor de tenis este de 55 cm. 

Compania franțuzească Écoiffier se ocupă exclusiv de fabricarea jucăriilor de calitate. Produsele acestuia corespund tuturor standardelor europene de aceea jucăriile sunt potrivite de asemenea pentru cei mai mici. În zilele noastre când suntem asaltați de produsele pieței chinezești Écoiffier încearcă să se abată de la tendință în primul rând cu designul unic, prin respectarea cerințelor de siguranță în timpul fabricării și nu în ultimul rând cu calitate la preț rezonabil. Cu setul mare de sport copii nu doar se vor distra bine, ci petrec mai mult timp în aer liber și nu în ultimul rând este un accesoriu perfect pentru formarea și adâncirea prieteniilor

Doprava 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni55*23*7 cm
Inaltimea produsului55 cm
Ambalat în carton I/NDa
Culoareaportocaliu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...