Set de sport Smoby baschet reglabil

Detalii privind produsul

Coșul foarte frumos de baschet pentru copii de la producătorul franțuzesc Smoby are un design frumos și modern. În set se află un coș de baschet cu un stand practic, reglabil în înălțime și o minge frumoasă cu un diametru de 20 cm. Standul este realizat din metal de înaltă calitate astfel că, va rezista la un tratament mai dur și de asemenea are o mare stabilitate. Coșul poate fi așezat la o înălțime de 130-200 cm foarte ușor. 

Coșul de baschet se poate așeza oriunde unde există o suprafață plană și puțin spațiu. Fie pe iarbă, fie pe beton distracția este garantată cu acest coș. Baschetul este fabricat pentru toți copii care au viață sănătoasă, puțin spirit sportiv și le place să-și petreacă timpul într-un mod activ în aerul curat. Părinții de asemenea se pot alătura jocului.

Producătorul franțuzesc Smoby are o tradiție îndelungată în producția de jucării pentru copii și se ocupă de calitatea înaltă a produselor sale. Acesta este unul dintre cei mai recunoscuți producători de jucării din lume, nu numai din categoria produselor de baschet pentru copii. 

Pentru copii de la 3 ani.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuniod 130 do 200 cm výšky
Note/o 28 cm
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...